+38 0932546851

• Автор теми Автор теми gasennat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K
Вам же ответили в теме:

Допоможіть дізнатися хто дзвонив 0932546851
Трошки повторюсь. Якщо дуже хочеться дізнатися, набираєте цей номер у позаробочий час, ну хоч зараз. І скоріш за все приємний жіночий голос з автовідповідача повідомить: "Вітаємо, Ви зателефонували у компанію Манівоші/Dupacollect/Кобздецьфінанс. На жаль, зараз ми не можемо Вам відповісти".
Але, повірте, завтра з ранку вони з радістю продовжуть комунікацію. Питання, чи воно таке потрібне.

Вам же ответили в теме:
Це ФінФорс
Така сама ситуація
Пишіть скаргу в НБУ
Зі скрінами , в них тепер така схема в скарзі так і рішить що ФінФорс

Я телефонувала по цьому номеру він не каже з якої компанії і яку суму оплачувати каже подумайте кому винні кошти, я просила реквізити сказати і яку суму не каже, в мене багато мфошок

Скажіть які МФО продаж фінфорс

Я телефонувала по цьому номеру він не каже з якої компанії і яку суму оплачувати каже подумайте кому винні кошти, я просила реквізити сказати і яку суму не каже, в мене багато мфошок

Скажіть які МФО продаж фінфорс
Сслоан мистер кеш
Пишіть скаргу , це нова схема фінфорсів

В мене мікрокеш є і ева кеш. Мені їм зателефонувати?

Чи фінферс зателефонувати?

Телефонувала фінфорс в них мого договору нема, ще в мене є биикредит, не бити, думаю що це вони

Це Beecredit так телефонує нові кредити теж вони, я подала заяву до поліції і до національного банку України

Це Beecredit так телефонує нові кредити теж вони, я подала заяву до поліції і до національного банку України
И что, вы свято верите, что вам это поможет и что-то изменится?
Интересно, что вы им написали

Я написала все як було насправді. Та нехай їм мозги поколупають як вони мені і моїй сім'ї, в мені потрібно закрити МФО і жити далі

Яковлевна, в Ви що теж з їхньої контори? Я заяву писала в поліції у відділенні, і вони чули розмову і все в них записано, я так це не залишу

Яковлевна, в Ви що теж з їхньої контори? Я заяву писала в поліції у відділенні, і вони чули розмову і все в них записано, я так це не залишу
Удачи вам.
И да, я не только с их конторы, это я с этого номера названиваю🤣🤣🤣🤣 днём, а вечером и ночью пишу на сайте🤪🤣

Це Beecredit так телефонує нові кредити теж вони
Ось, будемо знати.

Я заяву писала в поліції у відділенні, і вони чули розмову і все в них записано, я так це не залишу
Так, я теж вірю у національних поліціянтів. Як колись у Діда Мороза, ще до його декомунізації.

У нашей коллеги по несчастью сейчас похоже на ситуацию "сама говорю - сама слышу". Бывает. Я тоже ей желаю удачи, как и всем нам.

Останнє редагування:
Назад
Угорі