Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поведение компашки: Egroshi, ТОП1, Techofinance, Bitcapital, Crypsee. Они любят так делать и говоритьДоброго дня всім скажіть чи може бути від Фінсфера телефонують якісь оtмoрoзки з номера 0932546851 говорять російською мовою погрожують телефонують всім родичам і не признаються з якої контори, кажуть подумайте кому винні, але в мене багато мфошок, порадьте що робити?!
Трошки повторюсь. Якщо дуже хочеться дізнатися, набираєте цей номер у позаробочий час, ну хоч зараз. І скоріш за все приємний жіночий голос з автовідповідача повідомить: "Вітаємо, Ви зателефонували у компанію Манівоші/Dupacollect/Кобздецьфінанс. На жаль, зараз ми не можемо Вам відповісти".Допоможіть дізнатися хто дзвонив 0932546851
Це ФінФорсВам же ответили в теме:
Поведение компашки: Egroshi, ТОП1, Techofinance, Bitcapital, Crypsee. Они любят так делать и говоритьДоброго дня всім скажіть чи може бути від Фінсфера телефонують якісь оtмoрoзки з номера 0932546851 говорять російською мовою погрожують телефонують всім родичам і не признаються з якої контори, кажуть подумайте кому винні, але в мене багато мфошок, порадьте що робити?!
Сслоан мистер кешЯ телефонувала по цьому номеру він не каже з якої компанії і яку суму оплачувати каже подумайте кому винні кошти, я просила реквізити сказати і яку суму не каже, в мене багато мфошок
Скажіть які МФО продаж фінфорс
И что, вы свято верите, что вам это поможет и что-то изменится?Це Beecredit так телефонує нові кредити теж вони, я подала заяву до поліції і до національного банку України
НаивныеЯ написала все як було насправді. Та нехай їм мозги поколупають як вони мені і моїй сім'ї, в мені потрібно закрити МФО і жити далі
Удачи вам.Яковлевна, в Ви що теж з їхньої контори? Я заяву писала в поліції у відділенні, і вони чули розмову і все в них записано, я так це не залишу
Ось, будемо знати.Це Beecredit так телефонує нові кредити теж вони
Так, я теж вірю у національних поліціянтів.Я заяву писала в поліції у відділенні, і вони чули розмову і все в них записано, я так це не залишу
У нашей коллеги по несчастью сейчас похоже на ситуацию "сама говорю - сама слышу". Бывает. Я тоже ей желаю удачи, как и всем нам.Удачи вам.
Я тоже желаю ей удачи. Но писать письма и жаловаться на звонки от этих мфошек, это пустая трата времени.Я тоже ей желаю удачи, как и всем нам.