+38 0932487397

• Автор теми Автор теми і як так
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 971

і як так

✩ Premium ✩
Дописи
1168
Реакції
1549
Бали
698
і як так не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні телефонували, номер без відгуків.
Дуже треба інформація, раптом телефонували з приводу пошуку роботи… хтось знає хто це?

Screenshot_2021-10-28-20-08-48-034_com.truecaller.webp

Дуже треба інформація, раптом телефонували з приводу пошуку роботи… хтось знає хто це?
Сам особисто за дуже великий термін протермінувань жодного разу не спілкувався з жодним гарнітуроголовим...
Проте якби був в пошуку роботи ( тьфу-тьфу)))) - піднімав би слухавку і чувши певного півня в ній, спокійно би пояснював де його місце.
Я це до того, що не варто боятись спілкування з цими торможеними... вони абсолютно нічого не можуть окрім пістєлєнєк по телефону...
Можливо вам варто змінити номер... Я не міняв і не збирався, бо ці всі дзвінки глибоко до одного місця мені.

Сам особисто за дуже великий термін протермінувань жодного разу не спілкувався з жодним гарнітуроголовим...
Проте якби був в пошуку роботи ( тьфу-тьфу)))) - піднімав би слухавку і чувши певного півня в ній, спокійно би пояснював де його місце.
Я це до того, що не варто боятись спілкування з цими торможеними... вони абсолютно нічого не можуть окрім пістєлєнєк по телефону...
Можливо вам варто змінити номер... Я не міняв і не збирався, бо ці всі дзвінки глибоко до одного місця мені.
Я з ними спілкуватися поки не збираюсь (нерви дорожчі), але смс цікаві надсилають, періодично ржу, може через пару місяців почну їх кошмарити ще більше ніж вони мене… сімку міняти не хочу, але задумуюсь про покупку е-сім як другої в телефон

Останнє редагування:
Назад
Угорі