+38 0932203167

• Автор теми Автор теми Sobacura
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 739

Sobacura

Форумчанин
Дописи
534
Реакції
242
Бали
5125
Sobacura не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Труколлер выбивает как "Обвинувачення по ст. Кпк Украини..."
Так достало это уже все, может номер сменить?

Можно позвонить и спросить.
Можно трубку взять

Труколлер выбивает как "Обвинувачення по ст. Кпк Украини..."
Так достало это уже все, может номер сменить?
А що саме заважає просто змінити своє відношення до цього ?
Це дешево і без лишніх непотрібних рухів.
З часом взагалі дзвінки зникнуть.

Можно позвонить и спросить.
Можно трубку взять
Смешно )
А що саме заважає просто змінити своє відношення до цього ?
Це дешево і без лишніх непотрібних рухів.
З часом взагалі дзвінки зникнуть.
Скоро? Год или полтора уже. Динеро забыли вроде обо мне, еноты еще нет. И сумма у енотов гараздо меньше , чем у динеро. Маме номер пришлось поменять, доставали ее больше всех.

Смешно )

Скоро? Год или полтора уже. Динеро забыли вроде обо мне, еноты еще нет. И сумма у енотов гараздо меньше , чем у динеро. Маме номер пришлось поменять, доставали ее больше всех.
В мене є і ті і інщі.
Єноти стандартно віддали Таліону а далі хз кому ... та мене це і не цікавило.
Дінеро скинуло на Вердикт і далі теж "потЄряшки"...
Тіла там не малі достатньо і рік і сім місяців протермінувань - ВЗАГАЛІ про них забув.
Мені особисто вже не телефонують давно... Ну буває рідко два-три рази робот бринькне ( навіть не знаю з якого сараю) і знов зникають на тривалий час.

В мене є і ті і інщі.
Єноти стандартно віддали Таліону а далі хз кому ... та мене це і не цікавило.
Дінеро скинуло на Вердикт і далі теж "потЄряшки"...
Тіла там не малі достатньо і рік і сім місяців протермінувань - ВЗАГАЛІ про них забув.
Мені особисто вже не телефонують давно... Ну буває рідко два-три рази робот бринькне ( навіть не зная з якого сараю) і знов зникають на тривалий час.
Аааа, так это Вердикт мне от динеро иногда звонит, а я то думала.... Талион стандартно два раза в месяц обзвон - мне, и родителям.

Он у меня очень очень много лет, самый первый, как только мобильная связь появилась наверное. И вайбер мне ценен тоже (
Можливо... якщо не маєте ще й банків.
Вердикт "обслуговує" також банківські позики.
Не, с банками ТТТ проблем нет, там я плачу стабильно.

Он у меня очень очень много лет, самый первый, как только мобильная связь появилась наверное. И вайбер мне ценен тоже (
Решать Вам

Не, с банками ТТТ проблем нет, там я плачу стабильно.
Я тоже платила, а сейчас платилка закончилась.

И вайбер мне ценен тоже (
Вайбер елементарно переводиться на будь-який інший номер без втрати жодної інформації.
Всі хто у вас заведений в контакти отримають автоматично повідомлення про зміну номера без втрат переписок і т.п...
А всі решта курять бамбук.

Вайбер елементарно переводиться на будь-який інший номер без втрати жодної інформації.
Всі хто у вас заведений в контакти отримають автоматично повідомлення про зміну номера без втрат переписок і т.п...
А всі решта курять бамбук.
Хм... спасибо!

Назад
Угорі