Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Что за бред?Ля, всі тут такі тендітні бідосі. А як брати бабки то беруть. Самі й розхльобуйте, лол
Оце ненада мене пародіровать)Ля, всі тут такі тендітні бідосі. А як брати бабки то беруть. Самі й розхльобуйте, лол
А на каком языке разговаривал? Недавно мне тоже какойто Виктор звонил, и даже не собирался представить компанию, угрожал звонить соседям и родственникам. Новые кредиты или биткапитал у Вас есть?+380930794889 сьогодні телефонував до доньки якийсь Вітя і погрожував "зробити рекламу в соціальних мережах". Яка клмпанія невідомо. Можливо в когось теж таке було?
Прийшов з отаких як ви кєкнути трохи)А ты тогда , что тут делаешь?![]()
Мені стало цікаво чи дійсно ваші форумчани такі.. ну ви мабуть зрозуміли які))Оце ненада мене пародіровать)
Це моя парафія всіх воспитувать)
А ви як потрапили на форум?
Що вас привело?
Борги чи робота?)![]()
Вірно, вірно. Зара би спробувати в конфронтацію захищаючи нездар, ахаха)
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ви вважаєте всіх форумчан нездарами?Вірно, вірно. Зара би спробувати в конфронтацію захищаючи нездар, ахаха)
Я не знаю що у Вас на думці....Прийшов з отаких як ви кєкнути трохи)
Ржу з того що боржники вважають що консолідація допоможе здихатись обов'язків платити бабки))))
Ще тупі питання? Мені не складно на таку тупість відповідати, питайте ще))
Мені стало цікаво чи дійсно ваші форумчани такі.. ну ви мабуть зрозуміли які))
Вірно, вірно. Зара би спробувати в конфронтацію захищаючи нездар, ахаха)
Чё ты долго отвечаешь на адресованные тебе сообщение. Ты там не кэкнул?)Прийшов з отаких як ви кєкнути трохи)
Ти свіжого датського повітря нанюхалась і переживаєш за форумчанинаЧё ты долго отвечаешь на адресованные тебе сообщение. Ты там не кэкнул?)
Ну а вдруг он кэкнул и мы теперь не узнаем ники нездар)) Интересно же кто шифруется))Ти свіжого датського повітря нанюхалась і переживаєш за форумчанина![]()
Это нездара, что под успешного шифруется)) А вообще хз, кто он))А шо это за клоун?))
А шо это за клоун?))