+38 0930632043

• Автор теми Автор теми Valentyna12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 921

Valentyna12

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
25
Бали
1785
Valentyna12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. сьогодні цілий день дзвонить 0930632043. Може хтось знає хто це?

Как-то так)
Screenshot_2021-04-27-11-36-37.webp

УкрКредитФинанс - це Кредит Каса або на Все,я спілкувалась . Грошей хочуть до свята,до 14: 00 часу аж дали
У мене теж так вибиває
А це хто? Підкаже хтось?

Вкладення

• Screenshot_20210427-122316.webp
    Screenshot_20210427-122316.webp
    62.5 Кб · Перегляди: 53
Есть какой то ответ от киберполиции
Есть какой то ответ от киберполиции?
Після подачі заяви позвонили сказали,що надіслали відповідь на ел.пошту,що заяву прийнято і email на який скидати додаткові матеріали ( скріни,аудіо ,все що є). Сьогодні звонили,що заяву передали у відділ по місцю проживання,далі робота зі слідчим буде. Не знаю чи допоможе чи ще гірше зроблю,страшно капець як. А ті всеодно хочуть щоб заплатила ще як мінімум тіло,хоча я вже заплатила 2 тіла, а не стільки як вони хотіли,то вони продали і ще хочуть. Хочу в НБУ написати прохання перерахувати %. Не можу знайти когось щоб порадили як це правильно зробити

Останнє редагування:
Після подачі заяви позвонили сказали,що надіслали відповідь на ел.пошту,що заяву прийнято і email на який скидати додаткові матеріали ( скріни,аудіо ,все що є). Сьогодні звонили,що заяву передали у відділ по місцю проживання,далі робота зі слідчим буде. Не знаю чи допоможе чи ще гірше зроблю,страшно капець як. А ті всеодно хочуть щоб заплатила ще як мінімум тіло,хоча я вже заплатила 2 тіла, а не стільки як вони хотіли,то вони продали і ще хочуть. Хочу в НБУ написати прохання перерахувати %. Не можу знайти когось щоб порадили як це правильно зробити
Мне вот только что позвонили с кибер,сказали что на почту отправили и передали заявление по месту регистрации.Дальше нужно ехать узнавать.А чем вы хуже сделаете? Какого эти упыри имеют право всем звонить,всем угрожать и требовать деньги?

Назад
Угорі