Nastya_1322
Форумчанин
- Дописи
- 715
- Реакції
- 185
- Бали
- 2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тиснуть з усіх сторін, шукають методи впливу на вас. Потрібно це все перетерпіти, перечекати0722123280. Надо найти кто это. Написали маме смс что будут звонить по ее огружению насколько я поняла из смс. У меня уже нет здоровья на это все.
Я вас чую прекрасно. Мама в курсі в не звертае уваги. Просто це переходить всі кордони. Щоб вони почали дзвонити до мами на роботу.Nastya_1322, вас всіма методами лякають,і ми з самого початку вас про це попереджали.Попередити все оточення і щоб всі не звертали на убогих увагу.Можете декому змінити номер.
Але бачу,ви нас не чуєте...
Питання тільки скільки перетерпіти? Не має відповіді коли вони відчепляться. Хоча від оточення. Мені всеодно коли вони мене атакують. Але сьогодні до тітки дзвонили з якою я не спілкуюся років 10. В мене навіть у телефонній книзі номеру її не має.Тиснуть з усіх сторін, шукають методи впливу на вас. Потрібно це все перетерпіти, перечекати
Відповідь є - коли закриєте кредити) а так можуть скільки завгодно турбувати) в мене майже рік, то дзвінків не меншає)Я вас чую прекрасно. Мама в курсі в не звертае уваги. Просто це переходить всі кордони. Щоб вони почали дзвонити до мами на роботу.
Да я нервую і н зможу сприйняти все це спокійно. Максимально намагаюся мінімізувати проблему. Мама не з ким не говорить. Але якщо вже почнуть по її оточенню дзвонити то то перехід усіх кордонів.
Питання тільки скільки перетерпіти? Не має відповіді коли вони відчепляться. Хоча від оточення. Мені всеодно коли вони мене атакують. Але сьогодні до тітки дзвонили з якою я не спілкуюся років 10. В мене навіть у телефонній книзі номеру її не має.
Вони рік телефонують по всьому вашому оточенню?Відповідь є - коли закриєте кредити) а так можуть скільки завгодно турбувати) в мене майже рік, то дзвінків не меншає)
У кожного по-різному припиняються дзвінки. Моїй мамі на роботу дзвонили, смертельного нічого не сталося. В мене бувало дзвінків немає, а роботу мою по годиннику турбували, знайшли там багатьох, директору орієнтування присилали. Вам потрібно заспокоїтись, так, шараги переходять кордони, це не таємниця ні для кого. Терпіння і максимум спокоюЯ вас чую прекрасно. Мама в курсі в не звертае уваги. Просто це переходить всі кордони. Щоб вони почали дзвонити до мами на роботу.
Да я нервую і н зможу сприйняти все це спокійно. Максимально намагаюся мінімізувати проблему. Мама не з ким не говорить. Але якщо вже почнуть по її оточенню дзвонити то то перехід усіх кордонів.
Питання тільки скільки перетерпіти? Не має відповіді коли вони відчепляться. Хоча від оточення. Мені всеодно коли вони мене атакують. Але сьогодні до тітки дзвонили з якою я не спілкуюся років 10. В мене навіть у телефонній книзі номеру її не має.
Я це все читаю і розумію що так і треба. Що я нервую більше ніж все оточення. Всі здаеться спокійні а я на нервах. Прям колотиь всю. Не сплю не їм. Тільки чекаю коли ще щось на мою голову звалиться.У кожного по-різному припиняються дзвінки. Моїй мамі на роботу дзвонили, смертельного нічого не сталося. В мене бувало дзвінків немає, а роботу мою по годиннику турбували, знайшли там багатьох, директору орієнтування присилали. Вам потрібно заспокоїтись, так, шараги переходять кордони, це не таємниця ні для кого. Терпіння і максимум спокою
В них немає "кордонів".то то перехід усіх кордонів.
В мене дитина в садку. А я шукаю роботу і думаю як перекрити кредити.В них немає "кордонів".
І чим швидше ви це зрозумієте і зміните своє відношення, тим краще буде.
Для всіх. Зокрема для вашої сім'Ї. Бо таке відчуття що ви ціляком розчинились в цій каші і світу навколишнього не помічаєте.
Взагалі дивно - у вас маленька дитина, а ви лиш про кредити цілими днями... але то ваша справа.
Зазвичай люди щось закривають коли мають з чого.В мене дитина в садку. А я шукаю роботу і думаю як перекрити кредити.
смысл искать кто это? от этого ничего не поменяется. Нужно не принимать все серьезно. Не думаю что у людей нету своих проблем чем ваши долги. Чем больше Вы показываете свой страх, тем больше они будут Вас пугать.0722123280. Надо найти кто это. Написали маме смс что будут звонить по ее огружению насколько я поняла из смс. У меня уже нет здоровья на это все.
І по спливу року теж... Це швидко не закінчиться.Вони рік телефонують по всьому вашому оточенню?
5 лет и то звонят) я принципиально не меняю номерІ по спливу року теж... Це швидко не закінчиться.
Та я теж не змінюю, який сенс? Вже чого тільки не було, тому зміна номеру зараз ні на що не вплине. Тим паче рідні мої про все знають, номери не міняли, слухавку не беруть.5 лет и то звонят) я принципиально не меняю номер