+38 0675939263

• Автор теми Автор теми Богдан404
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 685
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан404

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
8
Бали
853
Богдан404 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кому чи якій конторі може належати цей номер? Дзвонять, цього разу погрожують життю людей, нецензурну лексику вживають.
А після того пишуть

Вкладення

• Screenshot_2022-11-15-19-19-52-972_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2022-11-15-19-19-52-972_org.telegram.messenger.webp
    40.5 Кб · Перегляди: 104
  • Screenshot_2022-11-15-19-20-07-830_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2022-11-15-19-20-07-830_org.telegram.messenger.webp
    41.6 Кб · Перегляди: 102
Яка мразота((! Грошівсім або топкредит у Вас не має? На їхній стиль схоже (((

є гроші дзвонять в ночі і автомат говорить.і погрожує....потрібно.звертатися до поліції.та НБУ,В Україні війна,сьогодні масові обстріли,електрики немає, ні зв'язку на зрозуміло що дальше буде.Посилати їх чмошних куди подальше і нехай згорять з русньою

є гроші дзвонять в ночі і автомат говорить.і погрожує....потрібно.звертатися до поліції.та НБУ,В Україні війна,сьогодні масові обстріли,електрики немає, ні зв'язку на зрозуміло що дальше буде.Посилати їх чмошних куди подальше і нехай згорять з русньою
Ну вони реально відкопали фото матері і погрожують. Кажуть, далі буде те саме з колегами. А щоб складати скаргу куди би то не було, потрібно знати на кого це. А я от, на жаль, не знаю.

Ну вони реально відкопали фото матері і погрожують. Кажуть, далі буде те саме з колегами. А щоб складати скаргу куди би то не було, потрібно знати на кого це. А я от, на жаль, не знаю.
Безкоштовна і дуже дієва порада - просто ігноруйте їх. Абсолютно на всі випадки. Якщо будуть сильно жестити - зверніться до поліції. Але впевнений на 70%, що Вам порадять просто забити на них.
Хочете вивести їх на чисту воду і впевнитись що це вони - напишіть в переписці що заплатили зранку в компанію Єгроші і можете показати квитанцію.

Вони будуть дуже раді її побачити. Чим і видадуть себе.
Але не розумію чим це може допомогти.

Безкоштовна і дуже дієва порада - просто ігноруйте їх. Абсолютно на всі випадки. Якщо будуть сильно жестити - зверніться до поліції. Але впевнений на 70%, що Вам порадять просто забити на них.
Хочете вивести їх на чисту воду і впевнитись що це вони - напишіть в переписці що заплатили зранку в компанію Єгроші і можете показати квитанцію.

Вони будуть дуже раді її побачити. Чим і видадуть себе.
Але не розумію чим це може допомогти.
В поліції очевидно запитають хто це і з якої радості стали погрожувати. Що тоді казати, "не знаю"? Тоді точно відмахаються. А стулити їм пельки хочеться.

Богдан404, хочете стулити їм пельку - дайте їм грошей.
Це як безпритульна стая собак, яка на Вас гавкає. Або годуйте кожну шавку, або забийте і пройдіть далі.

Кали це завжди неприємно, але якщо грошей немає, то їх немає. І тут питання пріоритетів. Або віддати все їм, або жити самому.

AddAndy, мабуть саме тому тіряються саме вони...

Богдан404, хочете стулити їм пельку - дайте їм грошей.
Це як безпритульна стая собак, яка на Вас гавкає. Або годуйте кожну шавку, або забийте і пройдіть далі.

Кали це завжди неприємно, але якщо грошей немає, то їх немає. І тут питання пріоритетів. Або віддати все їм, або жити самому.
Зрозуміло.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі