Nastya_1322
Форумчанин
- Дописи
- 715
- Реакції
- 185
- Бали
- 2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
+380671721595 обрывают мужу телефон. Не называються
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так он с ними говорил?+380671721595 обрывают мужу телефон. Не называються
Взяв слухавку сказав що мене не знає. А вони далі телефонують з різних номерів.Так он с ними говорил?
Я теж на них думаю. Бо цей номер чоловіка не де не світився. Вони могли його взяти тільки з моеї телефонної книги.Це такі ж як у нас було вчора , придурки е воші наче 063112 ....067171 або 067172....
Якщо він в нього прив'язаний до його банківської карти ,то дуже легко його знайти.Взяв слухавку сказав що мене не знає. А вони далі телефонують з різних номерів.
Я теж на них думаю. Бо цей номер чоловіка не де не світився. Вони могли його взяти тільки з моеї телефонної книги.
Не прмвязаний. Ні до чого.Якщо він в нього прив'язаний до його банківської карти ,то дуже легко його знайти.
Ну Ви ж скачували додаток Е гроші?Не прмвязаний. Ні до чого.
Так. Але не надавала доступу до телефонної книги.Ну Ви ж скачували додаток Е гроші?
Якщо ви скачуєте застосунок, то це автоматом доступ до всієї вашої книги телефонної і не тількиТак. Але не надавала доступу до телефонної книги.
Ну то оце я з ними і маю проблему напевне. Бо більше додатків я не качала. Ну ще смартівей. Але там всі номери Кі вони використовують є у договорі. А там цього номеру чоловіка не маєЯкщо ви скачуєте застосунок, то це автоматом доступ до всієї вашої книги телефонної і не тільки