0639944168 представляється виконавцем

• Автор теми Автор теми Yanina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 3K

Yanina

Форумчанин
Дописи
224
Реакції
47
Бали
913
Yanina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі роз'яснити треба ситуацію, звонить якийсь Мазур Ю.М, якоби він службовий виконавець, фігню говорить що приїдуть арештовувати буд.обзвонили всіх по селу, говорю що рада буду з вами посудиться. Не може навіть контрактної інформації надати.

Друзі роз'яснити треба ситуацію, звонить якийсь Мазур Ю.М, якоби він службовий виконавець, фігню говорить що приїдуть арештовувати буд.обзвонили всіх по селу, говорю що рада буду з вами посудиться. Не може навіть контрактної інформації надати.
[/QUO
І не надасть, бо то їх співробітник,який залякує. Не турбуйтесь!!!!! Зайдіть на сайт виконавчих проваджень, введіть там своє прізвище ім.я та по батькові, натисніть кнопку пошук. Якщо ви в провадженні на виконання, там буде вказано ключову інформацію.
Post automatically merged:

Я мала справу з держ. виконавцями. Спочатку від ДВС вам має прийти лист, якщо воно відкрите. Проблема в тому,що листи довго йдуть. Тому перевірте все на сайті проваджень,як я і писала

По поводу какой конторы? Проверьте себя в реестре должников по ФИО.

По поводу какой конторы? Проверьте себя в реестре должников по ФИО.

В Категорія стянення: там какую функцию нужно выставить? Я вписала свои ФИО, выдало: Записів не знайдено. Уточніть умови пошуку. Реестр должников, єто для банка, МФО сюда не входит? Спасибо

Значить Мазур не приїде бо з підвалу канторки де вікна не відкриваються там де він працює, тролейбуси та маршрутки до села вашого не ходять. Ойй беда!

Стягнення коштів - выбирайте, это и банков и МФО касается, и те и те делают эти исполнительные надписи.

ZOYA IVANOVNA

Алгоритм простой – не слушать всяких дeбилoв.
Это понятно, только внятного совета "специалиста" не увидели. Или может этот "специалист" вовсе им не является, и воздух просто так сотрясает своим пердежем)

Я в писала свои данные, мне выдало: Записів не знайдено. Это что то не то. В МФО у меня есть просрочки. Спасибо большое, всем кто ответил.

Это понятно, только внятного совета "специалиста" не увидели. Или может этот "специалист" вовсе им не является, и воздух просто так сотрясает своим пердежем)
Все - выдохся? Та не надо так тужиться - это чревато.

Я в писала свои данные, мне выдало: Записів не знайдено. Это что то не то. В МФО у меня есть просрочки. Спасибо большое, всем кто ответил.
Вы там появитесь при открытии исполнительного производства, после суда или исполнительной надписи нотариуса. Если нет - все ок, не переживайте.

Все - выдохся? Та не надо так тужиться - это чревато.
Да я то что, это ты ток что-то ляпнешь и сливаешься куда-то вечно.

Вы там появитесь при открытии исполнительного производства, после суда или исполнительной надписи нотариуса. Если нет - все ок, не переживайте.

Ясно. Спасибо большое.

Ну давай еще про исполнительные надписи ляпни. Я так понял заметать людей пургой твое профессиональное кредо.

Назад
Угорі