Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А нельзя реквизит спросить и типа назначение платежа какое?Звонить цей номер моєму брату і давай машину тобі спалимо, маму кислотою облиємо, сьогодні оплатити 7000 хто, невідомо.
DixtyrOk, чей номер не знаю, но мужу похожие угрозы приходили. Обещали поджечь машину вместе со свекровью.Звонить цей номер моєму брату і давай машину тобі спалимо, маму кислотою облиємо, сьогодні оплатити 7000 хто, невідомо.
Да це ідея потрібно так написати.А нельзя реквизит спросить и типа назначение платежа какое?
Дима, сказала чоловікові, щоб пішов заявив, його ж маму й машину погрожували спалити, але він режим сніжинки ввімкнув.. він такий..Lemon, DixtyrOk, а чому не підете в прокуратуру і не напишити заяву про погрози там бистро знайдуть чий номер телефону.у мене така ж ситуація дзвонили племіннику з погрозами а він товаришуе з сином прокурора нашого району так син передзвонив куда надо потім у мого племінника просили пробачення і сказали що помилились номером.в поліцію не їдуть це нічого не дасть тільки прокуратура
, поки тільки залякали
А що мені іти чи все ж брату кому дзвонили.Lemon, DixtyrOk, а чому не підете в прокуратуру і не напишити заяву про погрози там бистро знайдуть чий номер телефону.у мене така ж ситуація дзвонили племіннику з погрозами а він товаришуе з сином прокурора нашого району так син передзвонив куда надо потім у мого племінника просили пробачення і сказали що помилились номером.в поліцію не їдуть це нічого не дасть тільки прокуратура
Я с ними тоже рассчиталась приезжали домой ,писали письма звонили всем и это при просрочке неделя ,но правда не угрожали и не грубили.DixtyrOk, а я вирішив що платити не буду.ось у мене єfin x просрочки місяць дівчина мій менеджер звонить просить платити хоть щось навіть 50гривень говорить ласкаво красиво одного разу щоб мені пеня некапала внесла 400гривень правда я їй потім на карту ці гроші скинув.як би вся гнойні контори так себе вели безумовно було б бажання їм віддавати.а так як вони своїм гноем все обляпали нехай чекають кращих часів.це в тому випадку якщо у мене буде бажання віддавати.
Мельник...не? Пиз..бол ещё тот ничего не будет. А всех близких убедите на время поставить блокировку с неизвестных номеров, через 2 недели отстанут.Звонить цей номер моєму брату і давай машину тобі спалимо, маму кислотою облиємо, сьогодні оплатити 7000 хто, невідомо.
слідчому заяву на стіл!, і коли блудний пес обсикає Вашу машину, йдіть в аптеку, купуйте заспокійливе (приймати не обовязково, але чек обовязково) викликайте слідчих хай беруть того покидька за шиворот, а Ви тим часом лягайте у лікарню на відпочинок.Звонить цей номер моєму брату і давай машину тобі спалимо, маму кислотою облиємо, сьогодні оплатити 7000 хто, невідомо.
Mihail,
Еще один участник, це правда люди добрі перестаньте вестися на погрози та дзвінки...у мене 2місяця просрочки в гроші всім манівео кредит каса кредит плюс я трубку неберу рідним сказав шахраї я живу спокійно вони вже все мое майно описали забрали тисячу раз приїжджали так це все набридло аж до рвоти одне і те саме нічого ніхто нікому не зробить тільки страшилки по телефону і туалетний папір в конверті

Полиция не поможет, мое дело списали. Записи были, смс, и на Вайбер угрозы и пopнo картинки. Киберполиция и нацполиция просто списали дело. Отзвонились что рассматривают, но сразу дали понять что ничего не будет. Руководитель грошівсім, жена зам главы НБУ, о чем речь какая полиция.слідчому заяву на стіл!, і коли блудний пес обсикає Вашу машину, йдіть в аптеку, купуйте заспокійливе (приймати не обовязково, але чек обовязково) викликайте слідчих хай беруть того покидька за шиворот, а Ви тим часом лягайте у лікарню на відпочинок.
Хай смокчуть :__:
і попередьте, посему ще раз іна повну катушку!, та так, аж гай шумітиме.![]()