+38 0635419208

• Автор теми Автор теми Pikachy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 926

Pikachy

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
8
Бали
2565
Pikachy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора обзвонив всіх рідних, і навіть на роботу дзвонив. Представився слідчим, і що буцім то на мене відкривають судове впровадження, і мене розшукують, і щоб я терміново зателефонувала. Мені то все одно, я на них не звертаю уваги, а от рідним неможливо донести, що це все брехня, і від цього починає вже теліпати. Можливо це чудо ще комусь дзвонило? Хоть що воно таке? І з якої контори?

Вчора обзвонив всіх рідних, і навіть на роботу дзвонив. Представився слідчим, і що буцім то на мене відкривають судове впровадження, і мене розшукують, і щоб я терміново зателефонувала. Мені то все одно, я на них не звертаю уваги, а от рідним неможливо донести, що це все брехня, і від цього починає вже теліпати. Можливо це чудо ще комусь дзвонило? Хоть що воно таке? І з якої контори?
У мене колись таке з бистрозайму дзвонило

Так позвоните ему, узнайте следователь или нет, за спрос то денег не берут. Начнет чушь нести. Скажите что в СБУ брат работает. Загуглите фамилию реального работника и назовите ему ее) И добавьте что попросите разобраться какой такой он следователь)

Є така контора в мене. Можливо і вони. В Гетконтакті провіряла, підписано "Следователь Киев". Труколлер взагалі ніяк не визначає цей номер
Тоже звонил номер ни этот, в гетконтакте подписан как " Полиция" думаю эти шараги берут новый номер и сами подписывают их так.

Є така контора в мене. Можливо і вони. В Гетконтакті провіряла, підписано "Следователь Киев". Труколлер взагалі ніяк не визначає цей номер
Я передзвонила до того "слідчого" так я він телефонував до сільського голови. По розмові було чути що ніякий то не слідчий, потім я пошукала і такого близько нема в моїй області і районі. Вони просто розводять щоб на зв'язок вийти з ним.
Туди ж нормальна людина не піде працювати, туди ідуть тільки такі мишаки в яких не має особистого життя і які не можуть знайти себе в цьому житті

Я передзвонила до того "слідчого" так я він телефонував до сільського голови. По розмові було чути що ніякий то не слідчий, потім я пошукала і такого близько нема в моїй області і районі. Вони просто розводять щоб на зв'язок вийти з ним.
Туди ж нормальна людина не піде працювати, туди ідуть тільки такі мишаки в яких не має особистого життя і які не можуть знайти себе в цьому житті
До речі, сьогодні дзвонила мама, сказала, що він також дзвонив до колишнього голови сільської ради в селі, де я прописана.

Туди ж нормальна людина не піде працювати, туди ідуть тільки такі мишаки в яких не має особистого життя і які не можуть знайти себе в цьому жжи

До речі, сьогодні дзвонила мама, сказала, що він також дзвонив до колишнього голови сільської ради в селі, де я прописана.
Так так він у мене теж дзвонив до голови у село де я прописана
А голова просто знає мене і подзвонив каже там якийсь мусор про тебе питав
Так так він у мене теж дзвонив до голови у село де я прописана
А голова просто знає мене і подзвонив каже там якийсь мусор про тебе питав
Просто розумієте туди ж іде працювати людина, яка тільки те і може що брехати, намагатися залякувати і строчити тупі смс. В реальності ці люди схожі на сірих маленьких мишей які навіть не мають своєї думки

Останнє редагування:
Назад
Угорі