Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
интересно просто с этих номеров мне еще не звонили )интересно а вам то какая разница кто наяривает???? что это поменяет?
Закриті нема .. сьогодні 4 рази дзвонив у 8 годин вечораОнкредит або гроші всім є?
Пробийте номкр 0933641042Оплатите долг и тп
Шли его на йух)))Пробийте номкр 0933641042
Представився зполіції Ужгород
Пробийте номкр 0933641042
Представився зполіції Ужгород
Страшно?Да?Сказав шо в понеділок в 5 годин алекси з виконавчим приїдуть і наряд поліції шоб забрати майно там меблі телевізор

ДаСтрашно?Да?![]()
Сказав шо в понеділок в 5 годин алекси з виконавчим приїдуть і наряд поліції шоб забрати майно там меблі телевізор
Я тебе тоже хочешь позвоню)))Позвони в свой райотдел и расскажи им пусть поржут пацаны))) пятница как ни как))
А вдруг. Я спитала відколи вони цим занмаються він сказав а ви думали вони за вас забудутьЯ тебе тоже хочешь позвоню)))
Скажу сбу))
В жизни никто к тебе из милиции из-за мфо не приедет клянусь!
Если ты сама их не вызовешь)))
Ой ну ты чудо)))А вдруг. Я спитала відколи вони цим занмаються він сказав а ви думали вони за вас забудуть
Ага я боюсь їм дзвонитиОй ну ты чудо)))
Сильно боишься, позвони в райотдел или просто 102 и скажи что тебе звонили, услышишь ответ и успокоишься)))
Ну бойся до понедельника тогдаАга я боюсь їм дзвонити

А якшо сірйозно . Комусь вони дзвонили з поліції приїжали додому??Ну бойся до понедельника тогда![]()
Да нет конечно! Есть те кому так же звонили на допрос вызывали))) люди перлись в райотдел с трясущимися руками а там им у виска крутили и ржали)А якшо сірйозно . Комусь вони дзвонили з поліції приїжали додому??
Да нафига полиции из за кредитов приезжать????А якшо сірйозно . Комусь вони дзвонили з поліції приїжали додому??
Мне аж жалко тебя))А якшо сірйозно . Комусь вони дзвонили з поліції приїжали додому??
Незнаю ви неможете на той номер подзвонити цікаво шо скажуть хто такий вінДа нафига полиции из за кредитов приезжать????
Мы не можем) мы в подпольеНезнаю ви неможете на той номер подзвонити цікаво шо скажуть хто такий він