+48 0487842188

• Автор теми Автор теми Юля2022
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 435

Юля2022

Форумчанин
Дописи
261
Реакції
103
Бали
68
Юля2022 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Второй день подряд антиспам показывает этот номер. Звонит каждые 10-12 мин. Гетконтак выбивает банк пумб, альфа, кредит экспресс и ещё всякую *рень. Но у меня таких банков нет. Кто это может быть?

Можуть бути якісь колектори.Ну,наприклад мене продали кредиткаса Фінколекту,я додала хештег кредиткаса,а не Фінколект,а вас,припустимо,сслоуни,тому ж Фінколекту,і ви додали хештег сслоун.От так і виходить

Можуть бути якісь колектори.Ну,наприклад мене продали кредиткаса Фінколекту,я додала хештег кредиткаса,а не Фінколект,а вас,припустимо,сслоуни,тому ж Фінколекту,і ви додали хештег сслоун.От так і виходить
Вы уверены что касса продала ваш долг, а не отдала на прозвон? Не вводите в заблуждение.

Вы уверены что касса продала ваш долг, а не отдала на прозвон? Не вводите в заблуждение.
Я просто навела приклад))))а мене справді,тоді я глянула,коли ви мені підказали,передали на прозвон.Просто отак "на пальцях",на простих прикладах легше донести інформацію до людини.А вам з підказку, дякую.Я тепер уважніше читаю те сміття,що вони шлють.

Я просто навела приклад))))а мене справді,тоді я глянула,коли ви мені підказали,передали на прозвон.Просто отак "на пальцях",на простих прикладах легше донести інформацію до людини.А вам з підказку, дякую.Я тепер уважніше читаю те сміття,що вони шлють.
Может и отдали на прозвон. Просто незнаю кто)

Может и отдали на прозвон. Просто незнаю кто)
А не однаково?Все одно вони там усі придурки.Сьогодні мама моя прийшла,у неї телефон кнопочний і антиспам без варіантів,не підключиш.Короче звонить містер кеш.Кажу мам,а давай я поговорю,може більше не звонитиме.Ало,кажу.Мовчить(видно не очікував,що додзвониться)Або,повторюю,вас несуть.Ало,добрий день я такий і такий.Ви Валентина Іванівна?Кажу так,а що?(треба уточнити,що ми з мамою повні тезки,єдина різниця прізвище різне)Ви нам заборгували.Кажу ні, ніразу.Він знов ви Валентина Іванівна?Кажу так,який зв'язок?Ви у нас брали кредит.Кажу нічого я не брала.Він мені доказує що брала...Поки йому не дійшло спитати прізвище.Кажу ні ,не таке.А та вам хто? Донька?То передайте їй трата,кажу як побачу передам.А як не побачите,каже.То так і буде ,кажу.Ввн знов мені про пролонгації,про штрафи і ТД,я добре , добре,до побачення.Завис,каже на все добре,я на вас надіюся.Надія вмирає останньою,сосунок!

Назад
Угорі