+38 0442518771

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 834

Zorro89

Форумчанин
Дописи
779
Рішення
1
Реакції
322
Бали
1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброе утро!
Кто подскажет ,кому принадлежит этот номер ? Звонят с угрозами родным ?
+380442518771

Колектори. Бот.
Кому буде дзвонить - невідомо. Бо це бот.

Погроза — вид психологічного насильства; залякування, обіцянка заподіяти кому-небудь шкоду, зло.
Погроза оприлюднення компрометуючих відомостей (істинних або неправдивих) називається шантажем. Спроба отримання чужого майна шляхом загрози називається вимаганням.
- здебільшого карається за кримінальним кодексом.

Подача до суду, блокування карт, дзвінки до рідних, близьких та сусідів - це не погрози.

Вкладення

• Screenshot_20230607-121933.webp
    Screenshot_20230607-121933.webp
    23.5 Кб · Перегляди: 57
Колектори. Бот.
Кому буде дзвонить - невідомо. Бо це бот.

Погроза — вид психологічного насильства; залякування, обіцянка заподіяти кому-небудь шкоду, зло.
Погроза оприлюднення компрометуючих відомостей (істинних або неправдивих) називається шантажем. Спроба отримання чужого майна шляхом загрози називається вимаганням.
- здебільшого карається за кримінальним кодексом.

Подача до суду, блокування карт, дзвінки до рідних, близьких та сусідів - це не погрози.
[POSTS=1000]Те ще не полишив надії витрусити мурах з нього :rolleyes: він же або читати не вміє або то травма. [/POSTS]

То з ним просто дуже легко його кали обходяться. Зі мною за місяць трапилось все що могло трапитись.
Я теж "везунчік" той ще. І з колажиками всім кому тільки могли якось познайомився.
Але мурашник так і не завів.
Лінивий мабуть.

Це я сказати можу будучи впевненим на 99,9%
У вас є кредит там і там чи у одній з двох? Якщо є то хтось із них.
Або автоінформатор кредит плюс...щойно дзвонили 15 хв тому з 044 то був робот кредит плюс))

Назад
Угорі