Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це друже або Мілоан (Тенго) або Алекс кредитДоброе утро!
Кто подскажет ,кому принадлежит этот номер ? Звонят с угрозами родным ?
+380442518771
Это точно ?Це друже або Мілоан (Тенго) або Алекс кредит
Це я сказати можу будучи впевненим на 99,9%Это точно ?
Це я сказати можу будучи впевненим на 99,9%
У вас є кредит там і там чи у одній з двох? Якщо є то хтось із них.
Финикс есть у вас? Это они скорее всегоДоброе утро!
Кто подскажет ,кому принадлежит этот номер ? Звонят с угрозами родным ?
+380442518771
Скорей всего они . СпасибоФиникс есть у вас? Это они скорее всего
Мне монетка звонила с такого жеСкорей всего они . Спасибо
[POSTS=1000]Те ще не полишив надії витрусити мурах з ньогоКолектори. Бот.
Кому буде дзвонить - невідомо. Бо це бот.
- здебільшого карається за кримінальним кодексом.Погроза — вид психологічного насильства; залякування, обіцянка заподіяти кому-небудь шкоду, зло.
Погроза оприлюднення компрометуючих відомостей (істинних або неправдивих) називається шантажем. Спроба отримання чужого майна шляхом загрози називається вимаганням.
Подача до суду, блокування карт, дзвінки до рідних, близьких та сусідів - це не погрози.
То з ним просто дуже легко його кали обходяться. Зі мною за місяць трапилось все що могло трапитись.*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Я теж "везунчік" той ще. І з колажиками всім кому тільки могли якось познайомився.То з ним просто дуже легко його кали обходяться. Зі мною за місяць трапилось все що могло трапитись.
Это вы про что ?То з ним просто дуже легко його кали обходяться. Зі мною за місяць трапилось все що могло трапитись.
Згадую молодість)Это вы про что ?
Или это вы так завидуете ?)
Є шо згадати нема шо дітям розказати.Згадую молодість)
Або автоінформатор кредит плюс...щойно дзвонили 15 хв тому з 044 то був робот кредит плюс))Це я сказати можу будучи впевненим на 99,9%
У вас є кредит там і там чи у одній з двох? Якщо є то хтось із них.
Какой многофункциональный номер . .Або автоінформатор кредит плюс...щойно дзвонили 15 хв тому з 044 то був робот кредит плюс))
044 353 47 15 і 044 358 52 30, гуд лак хев фан)Какой многофункциональный номер . .