Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
УкрборгЗдравствуйте наярують з різних номерів цілий день 044224...і далі хто це?
Все хештеги прям в точку?
У меня Альфа банк.А хто їм продає не підскажите?
І дякую за відповіді)
Як вони себе ведуть взагалі?)У меня Альфа банк.
Письма и смс шлют..А остальное хз?)Я не общаюсь с ними..Як вони себе ведуть взагалі?)
Похожие номера звонили мне с Милоана, кредит экспресс, кредит капиталаЗдравствуйте наярують з різних номерів цілий день 044224...і далі хто це?
Мені в свій час вони звонили з таких номерівМилоан продав Кредит капиталу, може він тоді
Дякую)Мені в свій час вони звонили з таких номерів
Теж мені телефонують з таких номерів. Але не можу зрозуміти, якщо укр борг, то хто їм продав. Маю дінеро, укрпозику, євро гроші, таліон і кашинський. Дінеро і позика телефонують регулярно кожен день. таліон і кашинський відпадають. А в євро гроші в особистому кабінеті все як завжди. Хз. Ще підписують як сервіс підбора кредитів. В мене була ситуація, що телефонували з номерів 044225...., було підписано укр борг. А виявилося сервіс підбору кредитівЗдравствуйте наярують з різних номерів цілий день 044224...і далі хто це?
Короче хз)Теж мені телефонують з таких номерів. Але не можу зрозуміти, якщо укр борг, то хто їм продав. Маю дінеро, укрпозику, євро гроші, таліон і кашинський. Дінеро і позика телефонують регулярно кожен день. таліон і кашинський відпадають. А в євро гроші в особистому кабінеті все як завжди. Хз. Ще підписують як сервіс підбора кредитів. В мене була ситуація, що телефонували з номерів 044225...., було підписано укр борг. А виявилося сервіс підбору кредитів