Зима закінчилась...Готівочка проснулась від зимової сплячки.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прострочка в Ваша готівочка з кінця вересня 2019 року два місяці було реально жесть... В кінці листопада оплатила 3000 тис. з 5000 тис які брала. Вони ж виявилось зарахували їх на рестуктуризацію про яку я не просила. Десь біля Нового року дзвіночок нагадали про щомісячний платіж по рестуктуризації. Сказага грошей нема, ну вони мол добре ще з місяць почекати зможемо.. І пропали кудись. Минулого тижня смс прийшло змісту типу "Коли оплата?". А сьогодні прям атака ботів і співробітників. Строк дали до 10.00 завтрішнього дня. Прокинулись від зимової сплячки. Ну Великдень скоро грошей треба ж десь заробити. Правда суму накрутили десь на тисяч 35. Жду що далі..Мабуть точно в гості приїдуть.

Прострочка в Ваша готівочка з кінця вересня 2019 року два місяці було реально жесть... В кінці листопада оплатила 3000 тис. з 5000 тис які брала. Вони ж виявилось зарахували їх на рестуктуризацію про яку я не просила. Десь біля Нового року дзвіночок нагадали про щомісячний платіж по рестуктуризації. Сказага грошей нема, ну вони мол добре ще з місяць почекати зможемо.. І пропали кудись. Минулого тижня смс прийшло змісту типу "Коли оплата?". А сьогодні прям атака ботів і співробітників. Строк дали до 10.00 завтрішнього дня. Прокинулись від зимової сплячки. Ну Великдень скоро грошей треба ж десь заробити. Правда суму накрутили десь на тисяч 35. Жду що далі..Мабуть точно в гості приїдуть.
Та ще з тижник будуть до 10 ранку наступного дня просити))

Нічого страшного не було, тихенько прийшли дали бумажку і пішли? один взаналі нормальний, каже тихенько щоб ніхто не бачив і не чув?
Чтоб по башке не получить ! А если нет человека ,то что на двери лепят?

Львів
Не знаю, я 2 рази була... обіцяли розклеяти, але мабуть щось пішло не так, бо так нічого і не клеїли. Ще казала, що мали б з сусідами говорити, але теж не склалось

У меня неделя у них просрочки, очкую капец ?

Гм. Просрочка пошла на второй год. Они уже ничего не хотят.
Да, приездуны два раза были на первом году, но это просто курьеры, которые хотят всучить макулатуру с левыми угрозами, и не более того. Меня в тот момент дома не было, а жена их прогнала, так, что даже бумажки от них не осталось.
А еще раз они соседям лапши на уши напарили и слиняли. До сих пор жалею, что лично их не встретил. С учетом моей привычки на хамство отвечать мордобоем, пацанам просто нереально везет. А то сыграл бы мелодию чукотского шамана (это когда долго и громко бьют в бубен).
Не понял, а где очковать надо было? Это же просто дрыщи-курьеры без прав и без каких-либо полномочий.

Та ще з тижник будуть до 10 ранку наступного дня просити))
100%. Вже задовбав їх робот через кожні три години назвонює, візьмеш трубку то лише раз дзвонить не візьмеш разів 10 і так через кожні три години

Мені пише якиїсь Кравчук Сергій! Спочатку писав що якщо не хочу по хорошому оплатити то буде погано потім писав скільки часу потрібно для оплати, я сказала що грошей зараз немає а якщо і є якісь то потрібно для того щоб жити, він відповів що розуміє мене. Пройшов деякий час він знову написав як в мене справи і чи є гроші я знов відповіла ні. А 8 березня привітав зі святом весни і нагадав що потрібно оплатити. Я написала що коли будуть гроші то оплачу і він такий ("понял принял буду ждать"). ???Ну думаю жди. Довго він буде чекати.

И во двор пи*дуют и счётчик ломают!!! Это приехали по месту регистрации, там стройка идёт! Николаевская область, Первомайск

Вкладення

• F296422A-6223-42AC-81A5-E34B8ED6CD0C.webp
    F296422A-6223-42AC-81A5-E34B8ED6CD0C.webp
    242.7 Кб · Перегляди: 42
  • 15E86AEF-E549-424A-A1F8-CAAD9375A86E.webp
    15E86AEF-E549-424A-A1F8-CAAD9375A86E.webp
    140.8 Кб · Перегляди: 42
  • 0D91BFAB-B2C7-4280-A170-ED6E0A9DDC9A.webp
    0D91BFAB-B2C7-4280-A170-ED6E0A9DDC9A.webp
    169.4 Кб · Перегляди: 43
И во двор пи*дуют и счётчик ломают!!! Это приехали по месту регистрации, там стройка идёт! Николаевская область, Первомайск
Вот поймать бы , собирать доказательства и если в суд подадут то на моральный ущерб

Треба їх знайти. Іменно тих хто клеїв ці постери. Написати скаргу на псування майна. І лічильника який на держ бюджеті. От представте, якщо у вас лічильник газовий буде показувати не правильно. Знайти і наказати. Хай виплачують за пошкоджене майно. Та моральний ущерб. Бачив хтось цих ??

Треба їх знайти. Іменно тих хто клеїв ці постери. Написати скаргу на псування майна. І лічильника який на держ бюджеті. От представте, якщо у вас лічильник газовий буде показувати не правильно. Знайти і наказати. Хай виплачують за пошкоджене майно. Та моральний ущерб. Бачив хтось цих ??
Соседи! Знают что приехали на машине и 4 человека! Номера и тд хз.... (

Назад
Угорі