Звонить робот від Монетки

• Автор теми Автор теми Бубочк@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 790

Бубочк@

Форумчанин
Дописи
204
Реакції
43
Бали
68
Бубочк@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прострочка майже 3 місяці..було тихо
Одна-дві смс.. сьогодні почали дзвонити роботи (( що від них чекати? Тіло 4 тис.пролонацій не було

Одна-дві смс.. сьогодні почали дзвонити роботи (( що від них чекати? Тіло 4 тис.пролонацій не було
Поставят на автодозвон...могут надпись вылепить...но то позже

Довго на дозвоні? Кого можуть знайти? Мені почали прозвон сьогодні,кожні 7 хвилин (((
Насчёт долго не знаю...но читала,что соседей и работу могут поставить тож на автодозвон...а найдут ли кого-то ,тут как повезёт..

Насчёт долго не знаю...но читала,что соседей и работу могут поставить тож на автодозвон...а найдут ли кого-то ,тут как повезёт..
У мене точно знаю що мене і чоловіка..
Більше дай Боже щоб нікого ?
Гниди блін

Ми "сестри" по ситуації.
Сьогодні дійсно об'явилися, та ще й як нагло)))
Мене і ще трьох близьких поставили на продзвон через 5-7 хв. з різних номерів ( близько 10 точно, різняться лише останніми цифрами). Причому просто додзвон, ніхто нічого нікому не говорить.
А ще відразу дві кози у Вайбер мені колажик скинули з погрозами, що завтра моя рожа у всіх соцмережах засвітиться, з пропозиціями інтимних послуг, та у всіх колег ( доречі фоточку з робочого сайту стягнули)
А на них, взагалі,якась управа є?
Чи вони надіються, що після цього я вже побігла платити ...
Цікаво, а якщо їх на автододзвон поставити ? Ніхто не пробував?
Поставят на автодозвон...могут надпись вылепить...но то позже
І колажики теж ліплять....

Останнє редагування:
Ми "сестри" по ситуації.
Мене і ще трьох близьких поставили на продзвон через 5-7 хв. з різних номерів ( близько 10 точно, різняться лише останніми цифрами). Причому просто додзвон, ніхто нічого нікому не говорить.
А ще відразу дві кози у Вайбер мені колажик скинули з погрозами, що завтра моя рожа у всіх соцмережах засвітиться, з пропозиціями інтимних послуг, та у всіх колег ( доречі фоточку з робочого сайту стягнули)

Мене немає у Вайбер на тому номері..
Дійсно це так противно..у мене їх майже 30,але дістають конкретно не всі..але найгірше коли чіпають оточення
Мене немає у Вайбер на тому номері..
Дійсно це так противно..у мене їх майже 30,але дістають конкретно не всі..але найгірше коли чіпають оточення
У мене
Ми "сестри" по ситуації.

Блок на незнайомі номера стоїть,просто тоді вже перевірила що то і хто...

Интересно что дальше? Через сколько предлагают выгодно для нас закрыть? Или дальше на своём стоят ин лепят?

Назад
Угорі