Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поставят на автодозвон...могут надпись вылепить...но то позжеПрострочка майже 3 місяці..було тихо
Одна-дві смс.. сьогодні почали дзвонити роботи (( що від них чекати? Тіло 4 тис.пролонацій не було
Довго на дозвоні? Кого можуть знайти? Мені почали прозвон сьогодні,кожні 7 хвилин (((Поставят на автодозвон...могут надпись вылепить...но то позже
Насчёт долго не знаю...но читала,что соседей и работу могут поставить тож на автодозвон...а найдут ли кого-то ,тут как повезёт..Довго на дозвоні? Кого можуть знайти? Мені почали прозвон сьогодні,кожні 7 хвилин (((
У мене точно знаю що мене і чоловіка..Насчёт долго не знаю...но читала,что соседей и работу могут поставить тож на автодозвон...а найдут ли кого-то ,тут как повезёт..
Ми "сестри" по ситуації.Прострочка майже 3 місяці..було тихо
Одна-дві смс.. сьогодні почали дзвонити роботи (( що від них чекати? Тіло 4 тис.пролонацій не було
І колажики теж ліплять....Поставят на автодозвон...могут надпись вылепить...но то позже
Мене немає у Вайбер на тому номері..Ми "сестри" по ситуації.
Сьогодні дійсно об'явилися, та ще й як нагло)))
Мене і ще трьох близьких поставили на продзвон через 5-7 хв. з різних номерів ( близько 10 точно, різняться лише останніми цифрами). Причому просто додзвон, ніхто нічого нікому не говорить.
А ще відразу дві кози у Вайбер мені колажик скинули з погрозами, що завтра моя рожа у всіх соцмережах засвітиться, з пропозиціями інтимних послуг, та у всіх колег ( доречі фоточку з робочого сайту стягнули)
А на них, взагалі,якась управа є?
Чи вони надіються, що після цього я вже побігла платити ...
Цікаво, а якщо їх на автододзвон поставити ? Ніхто не пробував?
І колажики теж ліплять....
У менеМене немає у Вайбер на тому номері..
Дійсно це так противно..у мене їх майже 30,але дістають конкретно не всі..але найгірше коли чіпають оточення
Блок на незнайомі номера стоїть,просто тоді вже перевірила що то і хто...Ми "сестри" по ситуації.
Сьогодні дійсно об'явилися, та ще й як нагло)))
Мене і ще трьох близьких поставили на продзвон через 5-7 хв. з різних номерів ( близько 10 точно, різняться лише останніми цифрами). Причому просто додзвон, ніхто нічого нікому не говорить.
А ще відразу дві кози у Вайбер мені колажик скинули з погрозами, що завтра моя рожа у всіх соцмережах засвітиться, з пропозиціями інтимних послуг, та у всіх колег ( доречі фоточку з робочого сайту стягнули)
А на них, взагалі,якась управа є?
Чи вони надіються, що після цього я вже побігла платити ...
Цікаво, а якщо їх на автододзвон поставити ? Ніхто не пробував?
І колажики теж ліплять....
Так і є. Ото з усіх по черзі робот і дзвонить. А поговорити то нема з ким...05734131 и две последние цифры разнятся 15 номеров