Звонят ли КредитПлюс на работу и родным? Есть ли угрозы?

• Автор теми Автор теми Mrs. Margo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 3K
Останнє редагування:
Есть ли угрозы,звонки на работу и родным от п

Кроме меня никому вообще не звонили но несколько человек жаловались что щвончт и окружению
Есть ли угрозы,звонки на работу и родным от КредитПлюс?
Доброго дня. Від цієї контори враження не дуже.. колись чіплялися до моєї мами. Як підлягали її номер не знаю.. але жіночка з їх контори писала мамі погрози у різних мессенджерах. Більше крім мами із оточення нікого не турбували

Доброго дня. Від цієї контори враження не дуже.. колись чіплялися до моєї мами. Як підлягали її номер не знаю.. але жіночка з їх контори писала мамі погрози у різних мессенджерах. Більше крім мами із оточення нікого не турбували
Сколько дней было прострочки у них и долго ли кошмарили ваше окружение? Просто у меня там прострочки дня два

Супругам и родителям большинство МФО звонят) значит нашли телефон и решили набрать )
Муж контактное лицо.А мамин номер я нигде не оставляла.
Супругам и родителям большинство МФО звонят) значит нашли телефон и решили набрать )

Сколько дней было прострочки у них и долго ли кошмарили ваше окружение? Просто у меня там прострочки дня два
Я не розумію. Ви ж казали, що ви не брали кредити, на вас набрали. То як може бути прострочки два дні, якщо ви цю інформацію на форум дали вже тиждень, як точно. До МФО зверталися з номером заяви в поліцію? Договір витребували? Як може бути "два дні прострочки", якщо ви тиждень тому писали, що на вас набрали кредитів, кошти ви на карту не отримували і т.д. яка прострочка може бути???? Як ви взагалі можете заходити в особовий кабінет і бачити, коли починається прострочка? Якщо це мошенніки на вас набрали. Ви можете надурити рідних. Але не форумчан, що допомагають порадами. Це не дуже приємно.

Останнє редагування:
І ще, я вам відкрию секрет - кожний форумчанин бачить історію ваших дописів. І, чи у вас роздвоєння особистості, чи ви хочете когось тут обманути.

Трохи менше місяця було протермінування коли добрались до мами. До того моменту дзвонили мені. Я ігнорувала просто.

Что рассказали маме?
В неї було фото з велосипедом на аві, сказала та тьотя, що знайде її і зламає велосипед:rolleyes:😭 і купу всякого брєда.. що в мене будуть проблеми, що мені жити не довго.. і таке всяке. Але саме дивне, що про суд або виконавчі ні слова не було сказано)

Так не вы же оформляли. Вам должно быть мягко говоря поx....но что, пахнет ваша история ****#@ьством. Нам все равно, а вам переживать

Назад
Угорі