Mrs. Margo
Форумчанин
- Дописи
- 115
- Реакції
- 7
- Бали
- 43
Mrs. Margo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Есть ли угрозы,звонки на работу и родным от КредитПлюс?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кроме меня никому вообще не звонили но несколько человек жаловались что звонят и окружениюЕсть ли угрозы,звонки на работу и родным от КредитПлюс?
Есть ли угрозы,звонки на работу и родным от п
Кроме меня никому вообще не звонили но несколько человек жаловались что щвончт и окружению
Доброго дня. Від цієї контори враження не дуже.. колись чіплялися до моєї мами. Як підлягали її номер не знаю.. але жіночка з їх контори писала мамі погрози у різних мессенджерах. Більше крім мами із оточення нікого не турбувалиЕсть ли угрозы,звонки на работу и родным от КредитПлюс?
Мені чоловіку звонили..Кроме меня никому вообще не звонили но несколько человек жаловались что звонят и окружению
Сколько дней было прострочки у них и долго ли кошмарили ваше окружение? Просто у меня там прострочки дня дваДоброго дня. Від цієї контори враження не дуже.. колись чіплялися до моєї мами. Як підлягали її номер не знаю.. але жіночка з їх контори писала мамі погрози у різних мессенджерах. Більше крім мами із оточення нікого не турбували
Супругам и родителям большинство МФО звонят) значит нашли телефон и решили набрать )Мені чоловіку звонили..
Муж контактное лицо.А мамин номер я нигде не оставляла.Супругам и родителям большинство МФО звонят) значит нашли телефон и решили набрать )
Супругам и родителям большинство МФО звонят) значит нашли телефон и решили набрать )
Надо было свой второй номер оставить)Муж контактное лицо.А мамин номер я нигде не оставляла.
Муж контактное лицо.А мамин номер я нигде не оставляла.
Было такое, но в другом МФО и смс писали ,что я должник)Надо было свой второй номер оставить)
Вам на вас же жаловались?Было такое, но в другом МФО и смс писали ,что я должник)
Да ))))Вам на вас же жаловались?
Я не розумію. Ви ж казали, що ви не брали кредити, на вас набрали. То як може бути прострочки два дні, якщо ви цю інформацію на форум дали вже тиждень, як точно. До МФО зверталися з номером заяви в поліцію? Договір витребували? Як може бути "два дні прострочки", якщо ви тиждень тому писали, що на вас набрали кредитів, кошти ви на карту не отримували і т.д. яка прострочка може бути???? Як ви взагалі можете заходити в особовий кабінет і бачити, коли починається прострочка? Якщо це мошенніки на вас набрали. Ви можете надурити рідних. Але не форумчан, що допомагають порадами. Це не дуже приємно.Сколько дней было прострочки у них и долго ли кошмарили ваше окружение? Просто у меня там прострочки дня два
ЄАПБ через мене мене шукали.Вам на вас же жаловались?
І ще, я вам відкрию секрет - кожний форумчанин бачить історію ваших дописів. І, чи у вас роздвоєння особистості, чи ви хочете когось тут обманути.Сколько дней было прострочки у них и долго ли кошмарили ваше окружение? Просто у меня там прострочки дня два
Многие свои запасные номера указывают)ЄАПБ через мене мене шукали.
Трохи менше місяця було протермінування коли добрались до мами. До того моменту дзвонили мені. Я ігнорувала просто.Сколько дней было прострочки у них и долго ли кошмарили ваше окружение? Просто у меня там прострочки дня два
Что рассказали маме?Трохи менше місяця було протермінування коли добрались до мами. До того моменту дзвонили мені. Я ігнорувала просто.
В неї було фото з велосипедом на аві, сказала та тьотя, що знайде її і зламає велосипедЧто рассказали маме?
Так не вы же оформляли. Вам должно быть мягко говоря поx....но что, пахнет ваша история ****#@ьством. Нам все равно, а вам переживатьСколько дней было прострочки у них и долго ли кошмарили ваше окружение? Просто у меня там прострочки дня два
Пахнет это мягко сказано))Так не вы же оформляли. Вам должно быть мягко говоря поx....но что, пахнет ваша история ****#@ьством. Нам все равно, а вам переживать