Звонят безперестанку після оплати

• Автор теми Автор теми Роксі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 760

Роксі

Читач
Дописи
30
Реакції
12
Бали
8
Роксі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кредит на 1500 грн погасила в понеділок достроково)
Смс на телефон і пошту ніяких немає, але кожен день якогось фіга звонят, у мене програма трукаллер давно встановлена, висвічує їх, трубку не беру, вони ідуть в блок..
Після оплати написала їм на пошту щоб выдалили мій кабінет, можуть бути їх дзвінки зв'язані з цим?
І взагалі що вони з мене хочуть ? я їм нічого не винна і брати нічого незбираюся більше!!

Вкладення

• IMG-661cd65bd13701b5167a95737f547551-V.webp
    IMG-661cd65bd13701b5167a95737f547551-V.webp
    109.1 Кб · Перегляди: 90
Смс на телефон і пошту ніяких немає, але кожен день якогось фіга звонят, у мене програма трукаллер давно встановлена, висвічує їх, трубку не беру, вони ідуть в блок..
Після оплати написала їм на пошту щоб выдалили мій кабінет, можуть бути їх дзвінки зв'язані з цим?
І взагалі що вони з мене хочуть ? я їм нічого не винна і брати нічого незбираюся більше!!
Так позвони им что сложного? Зачем прятаться если заплатила? :dash1:

Так позвони им что сложного? Зачем прятаться если заплатила? :dash1:
Я з ними навіть розмовляти не хочу, просто хочу все забути як страшний сон, урок отримала, тепер головне завдання потроху віддати борг хресному, можна сказати він мене врятував від цієї боргової ями і допоміг погасити все.... борг майже на 50к, як згадаю сумму, дурно робиться

Тому і не беру трубку, план знайти ще одну роботу, щоб віддати борг, мати на оренду квартири гроші і для дитини)
Вірю, що все вийде, але паніка присутня як все встигнути ?

Я з ними навіть розмовляти не хочу, просто хочу все забути як страшний сон, урок отримала, тепер головне завдання потроху віддати борг хресному, можна сказати він мене врятував від цієї боргової ями і допоміг погасити все.... борг майже на 50к, як згадаю сумму, дурно робиться

Тому і не беру трубку, план знайти ще одну роботу, щоб віддати борг, мати на оренду квартири гроші і для дитини)
Вірю, що все вийде, але паніка присутня як все встигнути ?
Так откуда по твоему здесь кто-то может знать почему они звонят?
Ты хоть в кабинет зайди)))

Так откуда по твоему здесь кто-то может знать почему они звонят?
Ты хоть в кабинет зайди)))
Вибачаюся, що потривожила і написала((

Може комусь після оплати тризвонили, тому і написала....

Гарного дня!

Роксі, наверное хотят , чтобы вы хороший отзыв о них на форуме написали:scratch_one-s_head:

то перезвоніть в Алекс і запитайте що все вирішено
і нехай відчеплться

Роксі, как вариант, что кто то указал вас контактной к примеру, ну и трезвонять теперь по чужому кредиту

Вибачаюся, що потривожила і написала((

Може комусь після оплати тризвонили, тому і написала....

Гарного дня!
А в кабінеті що пишуть?
Може вони ще грошей хочуть?
Ну а що,чому б їм Вашого хресного не доїти?

Назад
Угорі