Звонки третьим лицам, письма, исполнительная надпись

• Автор теми Автор теми Oles
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 880

Oles

Only read
Дописи
69
Реакції
15
Бали
283
Oles не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Майкредіт продали фактору, фактор почав назвонювати мені.
Питання таке чи телефонують ці пі...ри третім особам? Чи шлють листи? Чи роблять написи?
Що їм говорити?
Буду вдячний за відповіді.

Питання таке чи телефонують ці пі...ри третім особам? Чи шлють листи? Чи роблять написи?
Що їм говорити?
Дзвонять.
листи шлють.
Говорити з ними не треба.
Написи ще не зустрічала.

Що їм говорити?
Мене і на роботі поставили на прозвон, бухгалтерія робити не могд6а, то тіло розбили на 3 міс

Що їм говорити?
Звонять як і усі.. написи поки не чув..

Що їм говорити?
До дзвонили,я потім до них дзвонив,лінію їм займав,10 операторів змінив,домовився за тіло,+120 грн,за справу про закриття.Чекаю справу,гарантійний письмово прислали.Питань нема,тепер друге чекаю.))

Звонять як і усі.. написи поки не чув..
Взагалі нічого тільки телефонують, та папір для вбиральні шлють. Мені їх буде шкода якщо на роботу дозвін ввімкнуть. Юристи роботодавця їх на 0 помножать.

Взагалі нічого тільки телефонують, та папір для вбиральні шлють. Мені їх буде шкода якщо на роботу дозвін ввімкнуть. Юристи роботодавця їх на 0 помножать.
Так і треба їх нечистих!

Назад
Угорі