Звонки от МФО и коллекторов в ночное время.

• Автор теми Автор теми No calls to third parties
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 346

No calls to third parties

Форумчанин
Дописи
873
Реакції
360
Бали
2725
No calls to third parties не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тут пару раз на форуме читал , что некоторым звонили поздним вечером и ночью. Если у вас были случаи, напишите подробнее случаи
У меня пару раз бывало пропущенных в 6 - 7 утра.

Тут пару раз на форуме читал , что некоторым звонили поздним вечером и ночью. Если у вас были случаи, напишите подробнее случаи
Утром звонят, ночью нет, но обещали передать в отдел примусового стягнення эти наверное будут звонить я ставлю беззвучный да и все ни разу утром с ними не общался

Это ж насколько надо любить свою работу, чтоб её на дом брать....))))
Успокойтесь, звонят, в основном, с 9ти утра и до 8ми вечера))) Особо "одаренные" могут и до 9ти вечера пару раз набрать. Но чтобы ночью и рано утром звонили.... Лично я такого не встречал))))))

Ой, бувало! Нічні прозвони із невизначеного номеру і мені і керівнику з попередньої роботи на всі телефони які знайшли (мобільні та стціонарні, тоді ще користувались стаціонарними), це 19-20 роки. Із "Гроші всім" калєхтор нікалай. Ще той дурник.

Мене пару раз часа у два ночі набирали із 044 міського. А о 6 ранку набрати - то святе

Назад
Угорі