Звонілка : -Мені фіксувати відмову від оплати?

• Автор теми Автор теми dianalv
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 934

dianalv

Only read
Дописи
107
Реакції
80
Бали
913
dianalv не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір! Постійно чую питання і ствердження від мфо - "мені фіксувати відмову?" і "я фіксую відмову від оплати".Мені від того не краще і не гірше, що вони фіксують, але може є якісь нюанси? Що взагалі їм дає ця фіксація відмови від оплати?

Добрий вечір! Постійно чую питання і ствердження від мфо - "мені фіксувати відмову?" і "я фіксую відмову від оплати".Мені від того не краще і не гірше, що вони фіксують, але може є якісь нюанси? Що взагалі їм дає ця фіксація відмови від оплати?
Жодних нюансів.

Ещё один способ давления на психику должника. Ничего не значит. Если нет денег полностью погасить долг, то перестаньте с ними общаться, пусть фиксируют гудки.

?Они просто вас морально таким образом пугают.Пусть что хотят то и фиксируют.

Почему они любят такое говорить?
Они думают, что напугают человека тем, что вот эта "фиксация отказа от оплаты" типа "доказывает факт того, что кредит брался заведомо с целью невозврата, то есть, это есть мошенничество", ну и тут же и далее можно грозить уголовной ответственностью.

Конечно же, это только в их обезьяньих мозгах

Еххх. Дозволю собі трохи помріяти.. Хіба не кидайте тапками!!
Враховуючи розвиток техніки, уявімо що добрі люди орендували файний кусник нейромережі, та завантажили туди наші знання (наші - то я маю на увазі битих вовків форуму). Так от, потім штучний інтілєкт створює додаток-клієнт на всі платформи мобільних телефонів, і кожен бідолаха, який попав в болото боргів, його собі встановлює. А за ним його родичі, сусіди і т.д.... Дзвонить кал - а робот зразу чьотко його ставить на місце. Хіба кал засмердів - робот зразу всюди скарги і заяви строчить.... Ви хіба прикиньте - як би тоді мфочмошники були б в шоці...

Я обычно говорю " фиксируйте матьеговъёб" . им понятно и мне тоже.

Назад
Угорі