Звідки у колекторів інформація про моє авто?

• Автор теми Автор теми Barbos
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 590

Barbos

Читач
Дописи
8
Реакції
5
Бали
2560
Barbos не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримав смс з номером мого автомобіля і погрозами стягнути через виконавчий надпис. Наскільки я розумію, на час військового стану ВН вони зробити не можуть, але звідки інформація про моє майно? У відкритих джерелах цього немає.

Отримав смс з номером мого автомобіля і погрозами стягнути через виконавчий надпис. Наскільки я розумію, на час військового стану ВН вони зробити не можуть, але звідки інформація про моє майно? У відкритих джерелах цього немає.
В них свої методи, мені прийшло смс з пропозицією реструктуризації в іншому випадку буде примусове стягнення) чекаю поки запропонують за тіло

Або мають доступ до бази.
Або спілкувались з сусідами,знайомими,родичами....

Або мають доступ до бази.
Або спілкувались з сусідами,знайомими,родичами....
ООО!!! Знаю, как соседи любят передавать информацию звонилкам о том, на какой машине ездит, как одевается должник, где он был вчера и кто к нему приезжал))
Мои шизданутые соседи передавали (сами звонили в шараги), когда я купил новый автомобиль, конкретно число, ну и номер, цвет.

Фото в соцсетях, объявления на олх, общение с соседями. Ой, масса интересного, можно узнать о человеке зная всего лишь его мобильный номер телефона. А если ещё есть паспортные данные и ИНН, я вообще молчу

ООО!!! Знаю, как соседи любят передавать информацию звонилкам о том, на какой машине ездит, как одевается должник, где он был вчера и кто к нему приезжал))
Мои шизданутые соседи передавали (сами звонили в шараги), когда я купил новый автомобиль, конкретно число, ну и номер, цвет.
:cool::smoke:

1666263456521.webp

Я уточняв, що у відкритому доступі інфи не має. Тому соцмережі/олх і тд відпадає. Сусіди теж відпадають, тому що по місцю прописки не живу.

Я уточняв, що у відкритому доступі інфи не має. Тому соцмережі/олх і тд відпадає. Сусіди теж відпадають, тому що по місцю прописки не живу.
Можуть мати вихід на базу на кого зарєєстр.транспорт.
Зараз гарно продаються бази.
Знайшли за що думати.

Не зовсім у відкритому...але є.
Завдяки тому що ми самі свідомо чи в примусовому порядку зливаєм свої персональні дані в мережу. Де вони оцифровані прекрасно зливаються кому треба. Існує багато пошукових ботів які можуть відкопати про вас практично будь яку інформацію, яка коли небудь була оцифрована.
"Цифрова трансформація" в дії.
Можуть мати вихід на базу на кого зарєєстр.транспорт.
Зараз гарно продаються бази.
Знайшли за що думати.
Це теж ніхто не відміняв.
І не забороняв калоїдам і їм подібним мати знайомих, друзів чи родичів в структурах де є доступ до певних реєстрів... ті самі кишенькові нотарі мають доступ практично до всього.

Назад
Угорі