Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нова поштаЗавів новий номер 2 роки назад. Не понятно яким чином цей номер вже знають банки де брав кредит і МФО. Звідки вони беруть цю інфу? Приват банку не маю.
Нічого дивного,моїй семирічній дитині колись телефонували і пропонували кредит. Він з незнайомих номерів не відповідає,відповіла я і запитала,звідки взяли номер,який взагалі ніде не засвічений,сказали в базі даних...і відключились....Завів новий номер 2 роки назад. Не понятно яким чином цей номер вже знають банки де брав кредит і МФО. Звідки вони беруть цю інфу? Приват банку не маю.
Нічого дивного,моїй семирічній дитині колись телефонували і пропонували кредит. Він з незнайомих номерів не відповідає,відповіла я і запитала,звідки взяли номер,який взагалі ніде не засвічений,сказали в базі даних...і відключились....
Борги не передаються по спадщині,коли заповіт написаний,наскільки я знаю
Ти вже написала заповітБорги не передаються по спадщині,коли заповіт написаний,наскільки я знаю![]()
Ні,не писала. А вже пора?Ти вже написала заповіт![]()
Чого стартуєшНі,не писала. А вже пора?
То так здалось,що стартую,все нормально...Чого стартуєшяж просто спитав
І зряТо так здалось,що стартую,все нормально...

Есть хакерская база данных, где вся информация о вас поступает со слитых или взломанных баз данных самых разных организаций. Само собой это банки, Новая почта, а также различные службы доставки типа пицы, суши которые палят ваше реальное место проживания, если вы живете не по прописке, а также приложение Гетконтакт.Завів новий номер 2 роки назад. Не понятно яким чином цей номер вже знають банки де брав кредит і МФО. Звідки вони беруть цю інфу? Приват банку не маю.