Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені спочатку прийшло повідомлення від банку про арешт рахунків, Вже потім отримала документи.Добрий день, підкажіть будь-ласка, вчора відкрите вп, документи ще не отримав. Чи можна наперед звернутися до виконавця, щоб не арештовував зарплатну карту?
Можливо краще почекати? А якщо вже буде арешт - тоді відправити заяву і довідку, що це зп))Добрий день, підкажіть будь-ласка, вчора відкрите вп, документи ще не отримав. Чи можна наперед звернутися до виконавця, щоб не арештовував зарплатну карту?
Мене теж учора " ощасливили",Онлайн Фінансу продав Таліон, документів ще не отримала. Планую боротися, теж не хочеться, щоб не блокували зарплатну карту, чи лист на відрахування боргу в бухгалтерію прийшов. Теж цікавить це питання.Добрий день, підкажіть будь-ласка, вчора відкрите вп, документи ще не отримав. Чи можна наперед звернутися до виконавця, щоб не арештовував зарплатну карту?
Адвокат, одразу після отримання документів буде подавати позов до судуМене теж учора " ощасливили",Онлайн Фінансу продав Таліон, документів ще не отримала. Планую боротися, теж не хочеться, щоб не блокували зарплатну карту, чи лист на відрахування боргу в бухгалтерію прийшов. Теж цікавить це питання.
Исполнители, тоже люди. Значит можно и договариваться!Добрий день, підкажіть будь-ласка, вчора відкрите вп, документи ще не отримав. Чи можна наперед звернутися до виконавця, щоб не арештовував зарплатну карту?
Вони самі документи прислали чи Ви робили запит? А то мені вп відкрили рахунок арештували, але документів і нічого такого не присилалиАдвокат, одразу після отримання документів буде подавати позов до суду
Ви чекаєте документи, чи адвокат сам надішле запит виконавцю?Адвокат, одразу після отримання документів буде подавати позов до суду
Якщо ВП відкрили, а блока немає, то і не буде. Все робиться комплексно, ВП і арешт, або без арешту.Добрий день, підкажіть будь-ласка, вчора відкрите вп, документи ще не отримав. Чи можна наперед звернутися до виконавця, щоб не арештовував зарплатну карту?
Нещодавно дізналася, що рахунки в Приваті вже арештовані, побачила випадково, коли зайшла перерахувати кошти. Учора в реєстр внесли, а сьогодні вже арешт. Класно!Адвокат, одразу після отримання документів буде подавати позов до суду
Мені Онлайн Фінанс листа надсилав десь у листопаді, а вчора та сьогодні сюрпризи посипалися. Від аиконавеця поки нічого немає, адвокат сказав, що він мені або нічого не надійшла, або не все. Ви зносите?Райдуга, мне от онлайн финанс вообще ничего не было,даже смс.открыли ИП,исполнитель тоже ничего не прислал.