Звернення до виконавця

• Автор теми Автор теми Олег
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 829

Олег

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
83
Бали
2625
Олег не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, підкажіть будь-ласка, вчора відкрите вп, документи ще не отримав. Чи можна наперед звернутися до виконавця, щоб не арештовував зарплатну карту?

Добрий день, підкажіть будь-ласка, вчора відкрите вп, документи ще не отримав. Чи можна наперед звернутися до виконавця, щоб не арештовував зарплатну карту?
Мені спочатку прийшло повідомлення від банку про арешт рахунків, Вже потім отримала документи.

Можливо краще почекати? А якщо вже буде арешт - тоді відправити заяву і довідку, що це зп))

Мене теж учора " ощасливили",Онлайн Фінансу продав Таліон, документів ще не отримала. Планую боротися, теж не хочеться, щоб не блокували зарплатну карту, чи лист на відрахування боргу в бухгалтерію прийшов. Теж цікавить це питання.

Мене теж учора " ощасливили",Онлайн Фінансу продав Таліон, документів ще не отримала. Планую боротися, теж не хочеться, щоб не блокували зарплатну карту, чи лист на відрахування боргу в бухгалтерію прийшов. Теж цікавить це питання.
Адвокат, одразу після отримання документів буде подавати позов до суду

Исполнители, тоже люди. Значит можно и договариваться!

Вони самі документи прислали чи Ви робили запит? А то мені вп відкрили рахунок арештували, але документів і нічого такого не присилали

Якщо ВП відкрили, а блока немає, то і не буде. Все робиться комплексно, ВП і арешт, або без арешту.

Нещодавно дізналася, що рахунки в Приваті вже арештовані, побачила випадково, коли зайшла перерахувати кошти. Учора в реєстр внесли, а сьогодні вже арешт. Класно!

Райдуга, мне от онлайн финанс вообще ничего не было,даже смс.открыли ИП,исполнитель тоже ничего не прислал.

Райдуга, мне от онлайн финанс вообще ничего не было,даже смс.открыли ИП,исполнитель тоже ничего не прислал.
Мені Онлайн Фінанс листа надсилав десь у листопаді, а вчора та сьогодні сюрпризи посипалися. Від аиконавеця поки нічого немає, адвокат сказав, що він мені або нічого не надійшла, або не все. Ви зносите?

Назад
Угорі