Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
на 20 день вони зупинять нарахування, а тоді починається ще веселіше життяВони зупинили нарахування?
Смс вчора і сьогодні сума така сама)
В когось таке було??
в мене вроді 22 день незнаю що очікувати дальше ))) дзвонять в мене ігнор)))на 20 день вони зупинять нарахування, а тоді починається ще веселіше життя
Чекаю коли тіло предложуть)))на 20 день вони зупинять нарахування, а тоді починається ще веселіше життя
вони і на роботу дзвонять кожний день і до всіх кого знайдутьВ ме
в мене вроді 22 день незнаю що очікувати дальше ))) дзвонять в мене ігнор)))
Post automatically merged:
Чекаю коли тіло предложуть)))
також маєте їх?)))вони і на роботу дзвонять кожний день і до всіх кого знайдуть
так) раз закрила, бо видзвпнювали на гарячу лінію на роботу розказували що я хвора на СПІД, приїжала служба безпеки до мене з Києва, а потім чорт зачепив знов взяти, тепер пролонгую покиТа
також маєте їх?)))
Реально приїжала??? Чи в смс писали тільки??так) раз закрила, бо видзвпнювали на гарячу лінію на роботу розказували що я хвора на СПІД, приїжала служба безпеки до мене з Києва, а потім чорт зачепив знов взяти, тепер пролонгую поки
ніхто не приїжав, служба безпеки з роботи приїжала, бо вони їх на гарячу лінію досталиРеально приїжала??? Чи в смс писали тільки??
ааа я зрозуміла) а ви працюєте на держ чи приватн?ніхто не приїжав, служба безпеки з роботи приїжала, бо вони їх на гарячу лінію достали
приватне, в страхові працююВа
ааа я зрозуміла) а ви працюєте на держ чи приватн?