Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
нет нацкома))) умер уже как полтора месяцаВ кого е зразок заяви Нацком скиньте мені будьласка,буду дуже вдячна
Сейчас НБУ крышует шараги) =В кого е зразок заяви Нацком скиньте мені будьласка,буду дуже вдячна
RIPВ кого е зразок заяви Нацком скиньте мені будьласка,буду дуже вдячна
А можна зразок заяви будь ласка.RIP
В НБУ зараз пишуть
Что Вы хотите получить в итоге ....от писульки?
[Припинити трохи йхні звонки куму попало
Спасибіто якщо хочете припинити дзвінки або зменшити їхню кількість подзвоніть на гарячу лінію 1545,там оператор з ваших слів складе заяву та відправить до нац.поліції.
або ще телефонуйте в ВАФК,якщо напишете до НБУ ,що телефонують вони вам відпишуть через місяць ,що це неїхня компетенція,тільки час втратите,такщо телефонуйте нв урядову та в ВАФК.
И что прекращают звонки?то якщо хочете припинити дзвінки або зменшити їхню кількість подзвоніть на гарячу лінію 1545,там оператор з ваших слів складе заяву та відправить до нац.поліції.
або ще телефонуйте в ВАФК,якщо напишете до НБУ ,що телефонують вони вам відпишуть через місяць ,що це неїхня компетенція,тільки час втратите,такщо телефонуйте нв урядову та в ВАФК.
У меня лично после звонка на 1545 звонки прекратились, только надолго или нет не знаю.И что прекращают звонки?
Так и говорите, что терроризируют маму.Здравствуйте,а подскажите что говорить на 1545 у меня 20+ МФО с просроченной задолженности, я всем дол понять что денег пока нет появятся заплачу,боюсь звонков на роботу да и маму они терроризируют пока только звонками?
Вы так же само можете обратиться в 102 по поводу угроз,или в НБУ,1545 после снятия полномочий с нацкомфинуслуг не актуальны в борьбе с мфо ,можете еще в ВАФК пожаловаться письменно на электронку и прикрепить доказательстваЗдравствуйте,а подскажите что говорить на 1545 у меня 20+ МФО с просроченной задолженности, я всем дол понять что денег пока нет появятся заплачу,боюсь звонков на роботу да и маму они терроризируют пока только звонками?
Просто вже люди їх скаргами закидали,що вони незнають ,що робити,а ще на якого оператора попадеш,в мене було ,що зразу відшили мене,а коли на фактор скаржився,то вислухала оформила заяву на нац.поліцію та у нац. банк(там в мене були проплати та домовленість але мене продали калам ),ще предлагала в обдусмен(уповновноваженому з прав людини) але я сказав ,що сам напишу чи подзвоню туди,після мого дзвінка через недільки дві прийшов участковий я написав заяву,потім прийшов лист з нбу теж з поясненнями ,після того дзвінки прекратилися,але за ці дві неділі,жостко звонили по роботі і скрізь,роботу ставили на прозвон,кошмарили всю бугалтерію,ну у кожного індивідуально,я кжу після звернення ще дві неділі тривав прозвон.Сm, 1545 непомагає уже зразу в поліцію посилають.А там толку 0000000