Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Зразок заяви на вимогу договору і надання доказів, що ви дійсно брали кредит в мфо.
Доброго всім дня.
Хочу поділитися з вами зразком заяви на вимогу надати вам договір, мені її складав юрист, сподіваюсь, що комусь дійсно допоможе.
надсилала рекомендованим листом
Доброго всім дня.
Хочу поділитися з вами зразком заяви на вимогу надати вам договір, мені її складав юрист, сподіваюсь, що комусь дійсно допоможе.
но результата вы еще не получили!? отправляли с описью вложения!? перед тем как отправлять исправили ошибки в тексте !У меня открылось и их там море.заявление как по мне так себе. но я не юрист!
но результата вы еще не получили!? отправляли с описью вложения!? перед тем как отправлять исправили ошибки в тексте !У меня открылось и их там море.заявление как по мне так себе. но я не юрист!
Доброго всім дня.
Манівео без підписів і печаті, вже підготували для них відповідь, а Єгроші відмовились надати, посилаючись на Закон про нерозголошення персональних даних, УкрКредит фінанс те ж саме
Манівео без підписів і печаті, вже підготували для них відповідь, а Єгроші відмовились надати, посилаючись на Закон про нерозголошення персональних даних, УкрКредит фінанс те ж саме
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.