Зразок заяви на розбиття суми по списанню

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 1K

Yanochkka

✩ Premium ✩
Дописи
1555
Реакції
2381
Бали
3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кредит 7 запропонували закрити кредит по списанню за тіло до 24.08,інакше продадуть.Я просила розбити на платежі,дамочка,що зі мною зв'язувалась,не погоджується.Натомість по електронній пошті запропонували написати заяву на ім'я їхнього директора.Зразок звернення надіслали,сама заява у довільній формі.Хтось з таким стикався?Сиджу і думаю,чи не зроблю я гірше собі такою заявою...

Кредит 7 запропонували закрити кредит по списанню за тіло до 24.08,інакше продадуть.Я просила розбити на платежі,дамочка,що зі мною зв'язувалась,не погоджується.Натомість по електронній пошті запропонували написати заяву на ім'я їхнього директора.Зразок звернення надіслали,сама заява у довільній формі.Хтось з таким стикався?Сиджу і думаю,чи не зроблю я гірше собі такою заявою...
я б не писал!

Я сними договаривалась без писем о разбитии тела. Согласились на 2 месяца разбили. Как раз подсобирали деньги и закрыли сразу все одним платежом. Муж против деления на платежи. Поэтому сейчас стараемся собирать сумму на тело и договариваться. Из 30+мфо ,осталось 15.

Назад
Угорі