Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не знаю жодної фінансової компаінії яка б повертала стягнуті кошти за заявою.Підкажіть будь ласка де знайти зразок заяви на повернення коштів. Було виграно суд у колекторів, але вони встигли списати грошей. Дякую
Так я про це. Сума>4К Може я незрозуміло висловився.Не знаю жодної фінансової компаінії яка б повертала стягнуті кошти за заявою.
Вам треба звертатися в суд із позовною заявою про стягнення коштів, набутих без достатньої правової підстави. Яка сума?
можу запропонувати свої послуги, довіритися адвокату, самому нічого не робити, по рішенню суду також повернути судовий збір та витрати за правову допомогу. Більш детально, вайбер 0952035777Так я про це. Сума>4К Може я незрозуміло висловився.
Доброго вечора, у Вас був виконавчий напис?Підкажіть будь ласка де знайти зразок заяви на повернення коштів. Було виграно суд у колекторів, але вони встигли списати грошей. Дякую
Так.Доброго вечора, у Вас був виконавчий напис?
Вам їх повернув стягувач чи виконавець?Я повернула стяягнуті кошти з заробітної плати буз суду.
Стягувач, я не надіялась але спробувала і повернулиВам їх повернув стягувач чи виконавець?
Хто стягувач ?Стягувач, я не надіялась але спробувала і повернули
Укркредит фінанс, надіслала ще в профі капітал але ті мовчатьХто стягувач ?