Зразки позовної про визнання ВНН таким, що не підлягає виконанню + заява про забезпечення

• Автор теми Автор теми Mandarina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 929
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mandarina

Читач
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Mandarina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всіх вітаю.
Хочу придбати готовий зразок, який буде взято за основу майбутньої заяви про забезпечення та позовної (необхідно знести ВНН).
Пекельна суміш по справі: нотаріус Горай + ПВ Говоров (була ще Микитин, в АСВП статус "не діє"), стягувач Онлайн Фінанс.
Будь ласка, не радьте звернутись до адвоката і тд. Потрібно просто придбати вже готових два документи.

Дякую.

ВНН від жовтня 2020, ВП від 01.12.2020, тож старі напрацювання цілком підходять для взяття за основу.

Будь ласка, не радьте звернутись до адвоката і тд.
Прикольно)) І ви це пишете в юридичному розділі :oops: форуму ))
Потрібно просто придбати вже готових два документи.
Готові "пакети"... десь я таке чув ?

Всіх вітаю.
Хочу придбати готовий зразок, який буде взято за основу майбутньої заяви про забезпечення та позовної (необхідно знести ВНН).
Пекельна суміш по справі: нотаріус Горай + ПВ Говоров (була ще Микитин, в АСВП статус "не діє"), стягувач Онлайн Фінанс.
Будь ласка, не радьте звернутись до адвоката і тд. Потрібно просто придбати вже готових два документи.

Дякую.

ВНН від жовтня 2020, ВП від 01.12.2020, тож старі напрацювання цілком підходять для взяття за основу.
Не підходять,бо в кожного ситуації різні.І ціна такого пакету,я думаю немаленька.Я б не радила такі купувати,навіть у тієї ж самої Москаленко чи як її там....
Я таке зустрічала у Москаленко і партнери,вона продавала готові пакети для судів і знесення написів...Фігня ще та.Потім проблем ще більше буде.

Всіх вітаю.

Дякую.

Дані пакети раніше продавали по 300-500 гривень.
По ним в суді була суперська практика. Супер для шараг. Зразок з шапкою займав 2 сторінки. В шапці були позивач, відповідач, нотаріус і виконавець... Це майже на сторінку...

Позов від адвоката форуму був на 12 сторінок, якщо пам'ятаю не зраджує. Там було сказано про все. Щоб не було в подальшому жодних проблем. Особливо стосовно укладання договору з шарагою.
Бачив заяви від інших адвокатів форуму. Змістовно, обгрунтовано і теж зроблено під конкретну кантору.

P.s. судовий збір і витрати на адвоката мені повернули повністю. Тож знести напис мені не коштувало нічого.

Всіх вітаю.

Дякую.

Лично я покупал такой пакет но мне не пригодился, там написано что от Москаленко и партнёры, брал за 800 грн
У Москаленко он стоит 1500
Лично я покупал такой пакет но мне не пригодился, там написано что от Москаленко и партнёры, брал за 800 грн

ну вот и нашлись покупатель и продавец, даже олх не понадобился ?

А клопотання про витребування доказів там было?

Могу вам скинуть
Посмотрел, есть заява про требования копии дела
Админ, я могу создать по этим документам?
Могу вам скинуть

Могу вам скинуть

Тему по этим документам могу создать?

Останнє редагування:
Могу вам скинуть

Тему по этим документам могу создать?
За сколько договоримся? Как и где Вас найти?)

Ви сюди заходите, аби поязвити над кимось? Дякую за неоціненну пораду
Я заходжу куди хочу. Форум для всіх однаково відкритий. А вам раджу краще ознайомитись з правилами форуму, щоб не опинитись в "одіночкє" перманентно. Я не просто так вам написав вище.

Ви сюди заходите, аби поязвити над кимось? Дякую за неоціненну пораду
Як показує практика такі пакети документів,не завжди в суді на користь людини,яка признає напис таким що не підлягає виконанню.

Маю кілька ухвал суду, де суд залишив позовну заяву без руху та надав час для усунення недоліків.
Так от. Якщо отримаєте такі ухвали, будете ламати голову, що робити, і терміново шукати юриста. І фіг знайдете.
Бо чуже виправляти, то краще все "з нуля" зробити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі