ЗП в приваті без універсальної карти

• Автор теми Автор теми Рижулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 541

Рижулька

Форумчанин
Дописи
238
Реакції
355
Бали
5225
Рижулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні нарешті закрила універсальну карту. Зарплатна залишилась. В відділенні не хотіли закривати мов це основна карта і бла бла бла можуть виникнути проблеми. Так ось чи стикнувся хтось з реальними проблемами при користуванні зарплатною карткою цього примат банку без універсальної чи це лише пугалки щоб я не закривала кредитку?

Сьогодні нарешті закрила універсальну карту. Зарплатна залишилась. В відділенні не хотіли закривати мов це основна карта і бла бла бла можуть виникнути проблеми. Так ось чи стикнувся хтось з реальними проблемами при користуванні зарплатною карткою цього примат банку без універсальної чи це лише пугалки щоб я не закривала кредитку?
Пугалки. Вы сами решаете что вам закрывать, сколько карт иметь.

если у вас есть приват24 , то можно дома самому позакрывать и справку о закрытии оформить

если у вас есть приват24 , то можно дома самому позакрывать и справку о закрытии оформить
Я так уже два раза карту юнира закрывала ?, уже больше полгода прошло как я это сделала, а они вчера позвонили ребёнку почему она не пользуется ???. После моих пи...., на каком основании звонят несовершеннолетнему, положили трубку ?

Назад
Угорі