Зняти 13400 можна лише за один раз на місяць чи за кілька разів?

• Автор теми Автор теми Innelka_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 2K

Innelka_

Форумчанин
Дописи
242
Реакції
75
Бали
5125
Innelka_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо на рахунок надходження здійснюються тричі на місяць,яка процедура отримання суми 13400? Це залежить від банку чи є чітко визначений механізм?

Якщо на рахунок надходження здійснюються тричі на місяць,яка процедура отримання суми 13400? Це залежить від банку чи є чітко визначений механізм?
Ви можете знімати кілька разів. Коли Ви приходите в банк, то банк після зняття арешту на декілька годин видає Вам всю суму, яку можна отримати, тобто Вам прийшло, наприклад, 5000 на рахунок, то Ви зможете зняти всі ці 5000, якщо банк не бере за це комісію. Тому що, наприклад, ОТП банк бере комісію 1% від суми за зняття готівки з арештованого рахунку. Як у Вашому банку це питання вирішується я не можу сказати, але що достоменно відомо так це що Ви можете знімати суму до 13400 впродовж місяця і частинами і все одразу. Вам ще треба взнати як Ваш банк видає гроші. Тому що деякі банки лише у відділенні банку через касу видають, в інших можна з картки зняти. Наприклад, в ОТП банку лише через касу можна зняти і процедура така: приходите у відділення, підходите до менеджера з паспортом, вона робить запит за ваш рахунок, впродовж години рахунок розблокують, потім ви знову підходите до менеджера і вона Вам видає квітанцію в якій вказано суму яку Ви можете отримати і Ви з цією квітанцією підходите у касу, пред'являєте знову паспорт і квітанцію- отримуєте гроші, через декілька годин після отримання грошей Ваш рахунок знову блокується.

Останнє редагування:
Ви можете знімати кілька разів. Коли Ви приходите в банк, то банк після зняття арешту на декілька годин видає Вам всю суму, яку можна отримати, тобто Вам прийшло, наприклад, 5000 на рахунок, то Ви зможете зняти всі ці 5000, якщо банк не бере за це комісію. Тому що, наприклад, ОТП банк бере комісію 1% від суми за зняття готівки з арештованого рахунку. Як у Вашому банку це питання вирішується я не можу сказати, але що достоменно відомо так це що Ви можете знімати суму до 13400 впродовж місяцяі частинами і все одразу. Вам ще треба взнати як Ваш банк видає гроші. Тому що деякі банки лише у відділенні банку через касу видають, в інших можна з картки зняти. Наприклад, в ОТП банку лише через касу можна зняти и процедура така: приходите у відділення, підходите до менеджера з паспортом, вона робить запит за ваш рахунок, впродовж години рахунок розблокують, потім ви знову підходите до менеджера і вона Вам видає квітанцію в якій вказано суму яку Ви можете отримати і Ви з цією квітанцією підходите у касу, пред'являєте знову паспорт і квітанцію- отримуєте гроші, через декілька годин після отримання грошей Ваш рахунок знову блокується.
Зрозуміла.Дуже дякую за Вашу відповідь.:yes2:

Як який банк. В деяких можно зняти лишень налом і взагалі лишень раз на місяць.
А наприклад в моно взагалі ніяких обмежень. Користуєшся як хочеш в межах 13400 на календарний місяць

Десь і про файфайзен попадалось. А саме краще напряму у райфа узнати про цей механізм.
у нас там такі туєбні сидять,що лише одне на одного дивляться і мичать.толку ніякого. а на гарячій лінії кожен оператор консультує,що придумає.

Screenshot_20230726-235259_Telegram.webp

Зрозуміла.Дуже дякую за Вашу відповідь.:yes2:

Ви можете знімати кілька разів. Коли Ви приходите в банк, то банк після зняття арешту на декілька годин видає Вам всю суму, яку можна отримати, тобто Вам прийшло, наприклад, 5000 на рахунок, то Ви зможете зняти всі ці 5000, якщо банк не бере за це комісію. Тому що, наприклад, ОТП банк бере комісію 1% від суми за зняття готівки з арештованого рахунку. Як у Вашому банку це питання вирішується я не можу сказати, але що достоменно відомо так це що Ви можете знімати суму до 13400 впродовж місяця і частинами і все одразу. Вам ще треба взнати як Ваш банк видає гроші. Тому що деякі банки лише у відділенні банку через касу видають, в інших можна з картки зняти. Наприклад, в ОТП банку лише через касу можна зняти і процедура така: приходите у відділення, підходите до менеджера з паспортом, вона робить запит за ваш рахунок, впродовж години рахунок розблокують, потім ви знову підходите до менеджера і вона Вам видає квітанцію в якій вказано суму яку Ви можете отримати і Ви з цією квітанцією підходите у касу, пред'являєте знову паспорт і квітанцію- отримуєте гроші, через декілька годин після отримання грошей Ваш рахунок знову блокується.
А якщо кошти надходили і був мінус, а через деякий час мені розблокували 13400, я не зможу зняти ті кошти які надходили до розблокування? Чи можу знімати тільки ті,які надходили після розблокування рахунку?

А якщо кошти надходили і був мінус, а через деякий час мені розблокували 13400, я не зможу зняти ті кошти які надходили до розблокування? Чи можу знімати тільки ті,які надходили після розблокування рахунку?
Ви можете зняти всі кошти які надходять в любий проміжок часу. Вам розблокують рахунок на декілька годин і після того як Ви знімете кошти, то його знову заблокують. Якщо від виконавця надійшла постанова в банк про 13400, то вже не важливо скільки у Вас коштів було в мінусі, Ви із всі зможете зняти, якщо виконавець не надсилав в банк платіжну інструкцію про списання ваших коштів.

В мене карту заблокували і через два дні на неї прийшов аванс, який тут же був зарахований на рахунок боргу. Тобто коли арешт знімуть, зняти аванс я вже не зможу. Раніше коли в мене був арешт по карті Приватна, ні вони ,ні я не чіпали заблоковані кошти, аж поки не накопичилася вся сума боргу, а зараз все зразу пішло на погашення боргу. Банк Райффайзен.

В мене карту заблокували і через два дні на неї прийшов аванс, який тут же був зарахований на рахунок боргу. Тобто коли арешт знімуть, зняти аванс я вже не зможу. Раніше коли в мене був арешт по карті Приватна, ні вони ,ні я не чіпали заблоковані кошти, аж поки не накопичилася вся сума боргу, а зараз все зразу пішло на погашення боргу. Банк Райффайзен.
Таке питания по чому Ви побачили, що все зразу пішло на погашення боргу? Якщо Вам зайшов аванс і мінус на карті зменшився, то це ще не означає, що ваші гроші були перераховані на погашення боргу. Гроші можуть бути перераховані лише в тому випадку, якщо виконавець надсилав у банк платіжну інструкцію про списання коштів. В іншому випадку Ви можете піти у банк і зняти свої гроші, якщо виконавцю подавали заяву про 13400 і він виніс постанову про це.

Таке питания по чому Ви побачили, що все зразу пішло на погашення боргу? Якщо Вам зайшов аванс і мінус на карті зменшився, то це ще не означає, що ваші гроші були перераховані на погашення боргу. Гроші можуть бути перераховані лише в тому випадку, якщо виконавець надсилав у банк платіжну інструкцію про списання коштів. В іншому випадку Ви можете піти у банк і зняти свої гроші, якщо виконавцю подавали заяву про 13400 і він виніс постанову про це.
В мене їхній додаток і там видно що кошти зайшли+, а далі на таку ж суму зменшився борг. Заяву на поновлення рахунку я написала тільки у четверг , так що воно ще не спрацювало, а значит їх зняли для погашення боргу. Як далі буде не знаю. Чи вже краще шукати зразу інший банк і відкривати нову карту, чи ще почекати подивитися як в цьому буде далі. Бо є ще і інші кредити з боргами і там теж лякають блокуванням рахунків. Нема ж ніякої гарантії що інший банк знов не заблокує карту, як на пороховій бочці. Раніше у мене хоч маленький підробіток був, а зараз тільки одна робота, єдиний дохід. Не знаю як краще зробити.

Чи вже краще шукати зразу інший банк і відкривати нову карту, чи ще почекати подивитися як в цьому буде далі.
Це не спасе. Виконавець ( якщо він сумлінний ) двічі на місяць перевіряє наявність рахунків. Новий теж пустить під укіс.
Вам вирішувати з провадженням треба, а не як намахати виконавця, бо не вийде.
Ну а заява на розблокування видаткового рахунку як тимчасовий варіант. Проте якщо заходить більше 13400 будьте готові що їх спишуть.

Назад
Угорі