Знову про видатковий рахунок

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 502

Tatka1796

Форумчанин
Дописи
1181
Реакції
730
Бали
2805
Tatka1796 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Давно не читала чат і моє питання може показатися комусь дурним.
Підкажіть чи ткніть носом куди звернутися.

У мене є два рахунки . Банк 1( є підтримка- отримую впо),Банк 2( куди капала зп). Там було 5400 грн.

Сьогодні на банк 2 впав арешт. Чи можу я повернути свої кошти, зробивши цей рахунок видатковим? Якщо так, то що буде з рахунком з є підтримкою? І чи може банк надати дані виконавця, за постановою якого було заблоковано рахунок,якщо арештів декілька?

У мене є два рахунки . Банк 1( є підтримка- отримую впо),Банк 2( куди капала зп). Там було 5400 грн.

Сьогодні на банк 2 впав арешт. Чи можу я повернути свої кошти, зробивши цей рахунок видатковим? Якщо так, то що буде з рахунком з є підтримкою? І чи може банк надати дані виконавця, за постановою якого було заблоковано рахунок,якщо арештів декілька?
Арешт через напис,чи рішення суду?

Я думаю,можна з виконавцем вирішить про видатковий рахунок,на який отримуєте зарплату. Напис знести. Коли розблокують рахунки,то гроші які ВПО,якщо їх знімуть,то повернути. Але про рахунок для виплат ВПО не можу сказати. Можна зв'язатись з виконавцем. Може рахунок ВПО не блокуватиме

Чи можу я повернути свої кошти, зробивши цей рахунок видатковим?
якщо їх вже списано, то повернути тільки через суд
що буде з рахунком з є підтримкою?
ці кошти не можна арештовувати. але навряд чи ви це доведете без суду, якщо у вас уже буде видатковий рахунок інший. питання дискусійне.
І чи може банк надати дані виконавця, за постановою якого було заблоковано рахунок,якщо арештів декілька?
може

Є-підтримка ( гроші впо ) взагалі не мають права чипати. Відповідну виписку що це за рахунок з банку виконавцю під ніс.
Другий робіть видатковим і то негайно, поки не відправив платіжну інструкцію і не "злизав" кошти.
Ну і з написом вирішити/знести. Якщо в терміни вкладаєтесь.

Є-підтримка ( гроші впо ) взагалі не мають права чипати. Відповідну виписку що це за рахунок з банку виконавцю під ніс.
Другий робіть видатковим і то негайно, поки не відправив платіжну інструкцію і не "злизав" кошти.
Зрозуміла. Дуже дякую.

Доброго дня,можливо і мені підкажете,рахунки заблоковані,виконавець на з/п рахунок зробив постанову як видатковий,і от у мене питання,чи дійсно кошти до 13400 я можу отримувати лише у відділені цього банку,чи якось я можу зняти їх з картки будь де ?Дякую

Доброго дня,можливо і мені підкажете,рахунки заблоковані,виконавець на з/п рахунок зробив постанову як видатковий,і от у мене питання,чи дійсно кошти до 13400 я можу отримувати лише у відділені цього банку,чи якось я можу зняти їх з картки будь де ?Дякую
Доброго вечора.
Кожен банк по різному видає ці кошти.
Наприклад в моно чи приваті - ніяких обмежень, тобто користуєшся грошима як і раніше, тільки в межах 13400.
Деякі банки взагалі розблоковують рахунок, ви знімаєте всю суму за один раз і все. Раз на місяць.
Деякі хотять тільки зняття. Тобто ви не можете користуватися в режимі безготівкових розрахунків.
Тож це ваше запитанн треба задавати в банку, де обслуговують ваш видатковий рахунок.

Доброго вечора.
Кожен банк по різному видає ці кошти.
Наприклад в моно чи приваті - ніяких обмежень, тобто користуєшся грошима як і раніше, тільки в межах 13400.
Деякі банки взагалі розблоковують рахунок, ви знімаєте всю суму за один раз і все. Раз на місяць.
Деякі хотять тільки зняття. Тобто ви не можете користуватися в режимі безготівкових розрахунків.
Тож це ваше запитанн треба задавати в банку, де обслуговують ваш видатковий рахунок.
Дякую

Назад
Угорі