Знову Мілоан та зміна прізвища

• Автор теми Автор теми Mikola2021
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Mikola2021

Читач
Дописи
8
Реакції
3
Бали
128
Mikola2021 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Адміни, не видаляйте дану тему! Моя дівчина, майбутня жінка взяла кредит в мілоані на суму у розмірі 8к! Звісно, щоб сплатити комунальні та за орендовану квартиру! Ми вдома, був локдаун, без роботи, але якось разом існувати потрібно! Це в неї перший МФО кредит! Вона мені призналась лише через 2 дні, що так зробила! Я почитав відгуки про цей Мілоан, реально йухо...ня, щодо домовленості, якщо немає змоги оплатити дану позику! В мене питання до вас всіх! Якщо вона зміне призвіще на моє, згідно "швидкої реєстрації шлюбу"( я знаю, що в неї не зміниться инн, але призвіще), то ці, так звані кали, зможуть заблокувати її рахунки????
Пролонгації та різні продовжувачі займу, це лише марнотратство - це дурня я так розумію, бо я зможу оплатити займ лише у квітні, а віддавати потрібно 20.02.2021р.!
Доречі, вона з Донеччини, а прописана в Україні, ну розведена, але документи на розлучення не робила!
Прошу не судіть, потрібна допомога! Дякую!

Адміни, не видаляйте дану тему! Моя дівчина, майбутня жінка взяла кредит в мілоані на суму у розмірі 8к! Звісно, щоб сплатити комунальні та за орендовану квартиру! Ми вдома, був локдаун, без роботи, але якось разом існувати потрібно! Це в неї перший МФО кредит! Вона мені призналась лише через 2 дні, що так зробила! Я почитав відгуки про цей Мілоан, реально йухо...ня, щодо домовленості, якщо немає змоги оплатити дану позику! В мене питання до вас всіх! Якщо вона зміне призвіще на моє, згідно "швидкої реєстрації шлюбу"( я знаю, що в неї не зміниться инн, але призвіще), то ці, так звані кали, зможуть заблокувати її рахунки????
Пролонгації та різні продовжувачі займу, це лише марнотратство - це дурня я так розумію, бо я зможу оплатити займ лише у квітні, а віддавати потрібно 20.02.2021р.!
Доречі, вона з Донеччини, а прописана в Україні, ну розведена, але документи на розлучення не робила!
Мені декілька фраз не сподобалося.

Звісно, щоб сплатити комунальні та за орендовану квартиру! Ми вдома, був локдаун, без роботи, але якось разом
Ось ці.
зможуть заблокувати її рахунки????
Що,Вам до її рахунків,якщо Ви,я так зрозуміла без роботи?

Мені декілька фраз не сподобалося.
Які самі?
"з Донеччини, а прописана в Україні" :facepalm: :facepalm:
Так!
Ось ці.

Що,Вам до її рахунків,якщо Ви,я так зрозуміла без роботи?
Мені не всеодно, в мене відпустка за власний рахунок!
Так, як її инн можуть в майбутньому заблокувати, а вона працює в дропшипінгі!

Если ин будет то могут. Если б смена фамилии помогала это был бы форум брачного агенства ?

Які самі?

Так!

Мені не всеодно, в мене відпустка за власний рахунок!
Так, як її инн можуть в майбутньому заблокувати, а вона працює в дропшипінгі!
Если дропшопинг то проблемы начнутся буквально на днях... когда с карточки они деньги начнут снимать....
Если дропшопинг то проблемы начнутся буквально на днях... когда с карточки они деньги начнут снимать....
Тоесть после 20.02

Если ин будет то могут. Если б смена фамилии помогала это был бы форум брачного агенства ?
Дело не в брачном агенстве, а дело в человечности! По этому я обращаюсь к вам!

Тоесть после 20.02
Вот! Поэтому, я не хочу чтобы человек остался в каменном веке! Суд, и иски ей не нужны!

Вот! Поэтому, я не хочу чтобы человек остался в каменном веке! Суд, и иски ей не нужны!
А можно по поводу каменного века, поподробнее? ?

Вам ще до блокування рахунків довго.Вирішуйте питання.І зміна прізвища нічого не змінить.

За человечность не понял чето :pardon:
Сделай карту на себя и дай ей.

MаRі,
Звісно, щоб сплатити комунальні та за орендовану квартиру!
а что вам не понравилось в этих словах? Люди взяли деньги на обязательные платежи.@Mikola2021, здесь никто не агитирует НЕ платить - ситуации разные у всех и в основном не платят те, кто уже им повыплачивал ооочень много. А вы, я так понимаю, платить не хотите, и проблем не хотите, а так не бывает. Одно, что могу сказать, если на 20е число не сможете оплатить всю сумму- не делайте пролонгаций, ну и ни в коем случае не берите кредит новый для того, чтоб закрыть этот.

Всем спасибо) Да, там любовь-морковь) платить я буду, но всё же! Много инфы узнал! Спасибо Вам всем, если все плохо будет по отношению этого МФО, то к вам обязательно обращусь за помощью!

Всем спасибо) Да, там любовь-морковь) платить я буду, но всё же! Много инфы узнал! Спасибо Вам всем, если все плохо будет по отношению этого МФО, то к вам обязательно обращусь за помощью!
Головне!!!!!##яка б ситуація не була.....Не беріть нові займи!!!!мілоан в принципі не наскільки противні як плюси або єгроші.....або гроші всім...в колажах замічені не були....ну тризвонить будуть...Від цього нікуди не сховаєшся...В мене 17 мфо...і мілоан був не самий поганий...Нікого не трогали....Навіть батьків.Нікому не звонили....Але я ім дуже багато віддала пролрнгацій...з тіла 13...я пролрнг на 17....тому вже не плачу.Були тихі і по тихому продали кредит капітал...Ну теж пару звінків було....і все...Але моніторю себе в реєстрах..можуть вп відкрити.Знесу.Зараз це все при бажанні не є проблемою.Може до 20 у вас ще щось і намалюється з грошима....

Назад
Угорі