Mikola2021
Читач
- Дописи
- 8
- Реакції
- 3
- Бали
- 128
Mikola2021 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Адміни, не видаляйте дану тему! Моя дівчина, майбутня жінка взяла кредит в мілоані на суму у розмірі 8к! Звісно, щоб сплатити комунальні та за орендовану квартиру! Ми вдома, був локдаун, без роботи, але якось разом існувати потрібно! Це в неї перший МФО кредит! Вона мені призналась лише через 2 дні, що так зробила! Я почитав відгуки про цей Мілоан, реально йухо...ня, щодо домовленості, якщо немає змоги оплатити дану позику! В мене питання до вас всіх! Якщо вона зміне призвіще на моє, згідно "швидкої реєстрації шлюбу"( я знаю, що в неї не зміниться инн, але призвіще), то ці, так звані кали, зможуть заблокувати її рахунки????
Пролонгації та різні продовжувачі займу, це лише марнотратство - це дурня я так розумію, бо я зможу оплатити займ лише у квітні, а віддавати потрібно 20.02.2021р.!
Доречі, вона з Донеччини, а прописана в Україні, ну розведена, але документи на розлучення не робила!
Прошу не судіть, потрібна допомога! Дякую!
Пролонгації та різні продовжувачі займу, це лише марнотратство - це дурня я так розумію, бо я зможу оплатити займ лише у квітні, а віддавати потрібно 20.02.2021р.!
Доречі, вона з Донеччини, а прописана в Україні, ну розведена, але документи на розлучення не робила!
Прошу не судіть, потрібна допомога! Дякую!