Знову дозволю собі поділитись практикою не кредитної специфіки - визначення місця проживання дитини і нам це вдалось - хлопчик залишається з батьком

Дописи
274
Реакції
246
Бали
68
Коли я починала працювати над цією справою, то зустріла "народну" думку, ніби матір має якусь перевагу в тому, щоб саме з нею проживала дитина.
Однак з правової точки зору батьки є рівними у своїх правах і зобов*язаннях відносно дитини.
В даному разі хоч матір і проживає за кордоном, але не змогла забезпечити там належного догляду і виховання малолітньому хлопчику.
І не подумайте, що батько ухилився від мобілізації цим рішенням і цією справою, аж ніяк! Батько хлопчика (мій клієнт) пішов свого часу добровольцем і на момент справи отримав звільнення від служби.
Абсолютно реально вирішити справу на користь одного з батьків, який проживає в Україні і навіть якщо це батько, а не матір. Причому ще і з "бонусом" у вигляді правничих по першій інстанції та очікуємо доп. рішення по апеляції.
1766865795361.webp

Коли я починала працювати над цією справою, то зустріла "народну" думку, ніби матір має якусь перевагу в тому, щоб саме з нею проживала дитина.
Однак з правової точки зору батьки є рівними у своїх правах і зобов*язаннях відносно дитини.
В даному разі хоч матір і проживає за кордоном, але не змогла забезпечити там належного догляду і виховання малолітньому хлопчику.
І не подумайте, що батько ухилився від мобілізації цим рішенням і цією справою, аж ніяк! Батько хлопчика (мій клієнт) пішов свого часу добровольцем і на момент справи отримав звільнення від служби.
Абсолютно реально вирішити справу на користь одного з батьків, який проживає в Україні і навіть якщо це батько, а не матір. Причому ще і з "бонусом" у вигляді правничих по першій інстанції та очікуємо доп. рішення по апеляції.
1766865795361.webp
Повністю з Вами погоджуюся. Декілька років, тому, була схожа справа.... так там профура,яка покинула дитину( три роки про неї не було нічого чути), з новим "коханням" будувала нове життя. А в один чудовий день звернулася до суду з позовом про визначення місця проживання дитини та стягнення аліментів( там в процесі в неї був не один адвокат). Але суд розібрався.... і тепер вона боржниця й переховується від ДВС, тож як кажуть.... пішла по шерсть,а повернулась стрижена. Я пропонував притягнути її ще й до до кр.відповідальності, але Сергій дуже жалісливий та занадто порядний. Хоча такої цинічної cyku ще потрібно пошукати, поки йшов процес розлучення( адвокат- бовдур з БПП... подав позов до суду....місце знаходження якого окуповане з 2014р. і довелося все переробляти) вона народила від "нового" кохання доньку.... і здогадайтеся самі,хто став щасливим батьком вдруге! Ну й для повного комплекту її кримінальник взяв її прізвище,а фактично цього нещасного хлопа. Я навмисно не заблюрюю в довідці особисті дані, не вважаю за потрібне. Але є в цій поемі є й +,хлоп вступив на заочне відділення юр. факультету одного з вишів. Всі проц.документи складалися "по дружбі",бо він переселенець і коштів було йок, а мені він допомогав в будівництві. Зараз звичайно сума боргу в неї в рази більша.

Вкладення

Назад
Угорі