Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
вы авторизовали карту через этот сервис вот и мфо пытаются стащить у вас деньгиWFT.FINANCE- хто ткі? Знімають гроші з моно навіть як немає грошей, заганяють карту в мінус.
Можете на гарячу лінію передзвонити на даний сервіс і вони скажуть яке МФО знімаєWFT.FINANCE- хто ткі? Знімають гроші з моно навіть як немає грошей, заганяють карту в мінус.
А як з цього сервісу відкріпити дану карточку?Можете на гарячу лінію передзвонити на даний сервіс і вони скажуть яке МФО знімає
Закрывать счет.только такА як з цього сервісу відкріпити дану карточку?
Не правда, ліміт 0 а 100 грн зняли і тепер - 100Заблокируйте карту и попросите перевыпустить и все) расчетный счёт останется тот же, условия те же и лимиты, а номер будет другой, но уже не смогут списывать. И вообще если у вас нет лимита, в минус карта идти не может, это может сделать только банк при наличии просроченного кредита в ихнем банке.
У вас уже был минус на карте - он и остался. Но больше у курятника не получится снять денюжку...Не правда, ліміт 0 а 100 грн зняли і тепер - 100
Точніше
Це вже інша картка, перевипустив
У мене було 5.50 і вони зняли 100У вас уже был минус на карте - он и остался. Но больше у курятника не получится снять денюжку...
А мені от цікаво, чи можуть з моєї карти привату, зняти кошти, за борги чоловіка по мфо??У мене раніше теж ця компанія списувала гроші з моно, єдине було правильне рішення просто перевипустити карту.
Скоріш за все, ви залишили свої дані в сервіс підбору кредитів, і ця компанія декілька місяців списує з вашого балансу кошти.
Нет, не могут.А мені от цікаво, чи можуть з моєї карти привату, зняти кошти, за борги чоловіка по мфо??
Дякую, заспокоїли, а то вже незнаємо ,що від тих шараг чекати....Нет, не могут.
Не можуть,якщо Ви її не світили в мфоА мені от цікаво, чи можуть з моєї карти привату, зняти кошти, за борги чоловіка по мфо??
Та ні не світила і кошти з неї не переводила. А так, це кредитна карта, по якій я сплачую щомісячний кредит.Не можуть,якщо Ви її не світили в мфо
Тоді не можуть 100%Та ні не світила і кошти з неї не переводила. А так, це кредитна карта, по якій я сплачую щомісячний кредит.
У меня так списал май кредит 3000 и загнал в минус,лимита на карте не было,и еще она была заблокирована мной,(когда начались попытки списать).Заблокируйте карту и попросите перевыпустить и все) расчетный счёт останется тот же, условия те же и лимиты, а номер будет другой, но уже не смогут списывать. И вообще если у вас нет лимита, в минус карта идти не может, это может сделать только банк при наличии просроченного кредита в ихнем банке.