Знайшла себе у АСВП. Як дізнатися хто зробив?

• Автор теми Автор теми Солнце
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 614

Солнце

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
106
Бали
193
Солнце не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знайшла себе у АСВП.Як дізнатися хто зробив я прочитала на форумі.Спробувала покласти гроші на кредитку Привата,але не вийшло.Тепер пішла просрочка і в приваті.Як можна оплачувати по-іншому.Можливо,хтось підкаже.Дякую наперед за поради.

Солнце, Как проверить, подали в суд, открыли исполнительное производство

Знайшла себе у АСВП.Як дізнатися хто зробив я прочитала на форумі.Спробувала покласти гроші на кредитку Привата,але не вийшло.Тепер пішла просрочка і в приваті.Як можна оплачувати по-іншому.Можливо,хтось підкаже.Дякую наперед за поради.
В отделение сходите и через кассу оплатите. Хотя вроде как на карту можно ложить деньги.
В любом случае сходите в банк и переговорите

Через термінал вносимо гроші на заблокованій кредитки, нормально заходить

В отделение сходите и через кассу оплатите. Хотя вроде как на карту можно ложить деньги.
В любом случае сходите в банк и переговорите
Уже не всегда. Спецом блокируют так кредитки. Не первый случай

моно после ареста автоматически создал специальный счёт, на который можно ложить платежи (для избежания проблем и списаний исполнителем)
а в привате лучше уточнить - может там тоже есть что-то подобное

Назад
Угорі