Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми DIVULYA
  • Дата початку
  • Відповіді 12K
  • Перегляди 213K
На жаль бути сильною жінкою прийдеться бути і дальше. Такі реалії нашого життя. Скоро знайти чоловіка, чи майстра буде проблема. Так що прийми це як даність.
Моїй колезі 20 років, зустрічається з хлопчиком такого віку. Велике кохання, ми вже запитуємо коли весілля. З одного боку ще діти, а з іншого, ніхто не знає, що буде далі.
Так, зрозуміло що і без війни цього всього вистачало, не всім життя посміхається, а наразі про це навіть не йдеться мова. То просто думки в голос, іноді треба "поговорити" з кимось, воно ж збирається, а покричати нема де) тому незнайома людина іноді краще підтримає ніж близька.

не всім життя посміхається, а наразі про це навіть не йдеться мова.
Деколи можеш знайти там, де взагалі навіть гіпотетично не шукаєш.
Або тебе знайде. І отримати такий кайф від життя, що обертаючись назад дивуєшся "а це реально зі мною так було?"...
незнайома людина іноді краще підтримає ніж близька.
Дуже часто так і стається.

Деколи можеш знайти там, де взагалі навіть гіпотетично не шукаєш.
Або тебе знайде. І отримати такий кайф від життя, що обертаючись назад дивуєшся "а це реально зі мною так було?"...

Дуже часто так і стається.
Отож і маєш надію, що колись цей весь пі... повинен закінчуватися... Наче ніде так не "накосячила", щоб кожна інша ситуація, ще більш добивала, а ніж ті, що пережила вже (( або просто в житті ти несеш свою місію, ху...але міссію))))))))))) 🙃🤪🤣🤫

Отож і маєш надію, що колись цей весь пі... повинен закінчуватися... Наче ніде так не "накосячила", щоб кожна інша ситуація, ще більш добивала, а ніж ті, що пережила вже (( або просто в житті ти несеш свою місію, ху...але міссію))))))))))) 🙃🤪🤣🤫
Деколи аби не втратити глузд від всього що коїться, потрібно ...

wisdom-__-everybody.gif

Юлія0303, Ви ж писали,що всі живі здорові. Трішки похандрили...,побалуйте себе чимось за те що Ви така у себе є
Якимсь смаколиком чи дрібничкою,що порадує...і далі жити життя😊

Юлія0303, Ви ж писали,що всі живі здорові. Трішки похандрили...,побалуйте себе чимось за те що Ви така у себе є
Якимсь смаколиком чи дрібничкою,що порадує...і далі жити життя😊
То треба переїсти цукерок, чи декілька шматків торту, щоб потім страдати від пережору і важкості, а не уто усьо)))))

А так то вже легше, тож іноді і пишу сюди, почитаю сама, щось форумчани пишуть, і трохи попускає.
Всім дякую! Тихої спокійної ночі! Тримаймося, бо ми того варті! 🤗😴

Кардинальні методи,але ж якщо дієві,чому б і ні))
То як декому курити хочеться, треба щось гризти, тому і тут якось так, щоб фігня всяка не лізла в голову, поїсти треба))))) чи и щось подібне.

Ти сильна, ти справишся.
Переглянути вкладення 165357
Розмовляю знайомими, всі жаліються, якісь проблеми вилітають з усіх кутків. Третій рік війни. Сама чекаю коли прийде "друге дихання"
Багато що я тепер не вважаю за проблеми...То фігня.

Багато що я тепер не вважаю за проблеми...То фігня.
Ага. Опыт, что б его... Я вот пару советов дал знакомым. Они поржали, мол — фи*ня. А потом поняли что я был прав. И только один из трёх сказал: что за жизнь у тебя, что ты такое знаешь?

Ага. Опыт, что б его... Я вот пару советов дал знакомым. Они поржали, мол — фи*ня. А потом поняли что я был прав. И только один из трёх сказал: что за жизнь у тебя, что ты такое знаешь?
Досвід тут не причому.. Для мене проблеми закінчилися з смертю батька,від того часу "в мене боргів немає". .А тим більше зараз,коли коханий на фронті 😢 , решта то таке..

Назад
Угорі Унизу