Зміна виконавця і зняття коштів

• Автор теми Автор теми Nata27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 180

Nata27

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
2558
Nata27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора.
Я маю виконавче провадження з 2022 року. Мені арештували рахунок, на який надходять дитячі виплати. З вашою допомогою я подала заяву виконавцю, і рахунок швидко розблокували.
Проте цього місяця з мого рахунку знову було знято кошти. Я зайшла в застосунок "Дія" і побачила, що змінився виконавець — Горелик Є.Б. Я надіслала йому заяву про те, що це рахунок для соціальних виплат, а також виписки з рахунку.
У відповідь він надіслав мені виклик приватного виконавця, в якому просить надати інформацію про склад сім’ї та наявне майно.А з 2023 року я перебуваю за кордоном.

Доброго вечора.
Я маю виконавче провадження з 2022 року. Мені арештували рахунок, на який надходять дитячі виплати. З вашою допомогою я подала заяву виконавцю, і рахунок швидко розблокували.
Проте цього місяця з мого рахунку знову було знято кошти. Я зайшла в застосунок "Дія" і побачила, що змінився виконавець — Горелик Є.Б. Я надіслала йому заяву про те, що це рахунок для соціальних виплат, а також виписки з рахунку.
У відповідь він надіслав мені виклик приватного виконавця, в якому просить надати інформацію про склад сім’ї та наявне майно.А з 2023 року я перебуваю за кордоном.
Так буває. Виконавцям закон не писаний. Надавати інформацію йому можете, якщо є бажання. А якщо ні, то нехай сам шукає. Тим більше довідку про склад сімʼї Ви навряд чи оформите за кордоном.

Відповідь стосовно заблокованого рахунку буде приблизно такою «це не цільовий рахунок, тому його можна блокувати». Напишіть краще заяву про 2 мінімальних зп. Це точно не заблокують.

Назад
Угорі