BogdanPr
Форумчанин
- Дописи
- 227
- Реакції
- 107
- Бали
- 5125
BogdanPr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Коли почалися проблеми з ВНН та ВП за порадою юристів форуму зареєструвався в он-лайн будинку юстиції для моніторингу ситуації. Є одне провадження, по якому плачу, оскільки так треба (не судіть суворо). Так от, після кожної з/п в інформації про суму боргу по ВП цифра знижувалася, принаймні так було до сьогодні. Станом на кінець червня борг по ВП складав 14083, прийшли відпускні та оздоровчі (я - освітянин), і з мене звісно ж зняли 20% на оплату, а це близько 6000. Шляхом математичних дій рахуємо, що залишитись має 8 тисяч з хвостиком. Але заходжу на сайт будинку юстиції, відкриваю це ВП і бачу, що сума боргу 17253, цифри взагалі ліві і звідки взялися - невідомо.
Питання до знаючих - виконавець сам вносить дані про виплати боржником коштів, чи це відбувається автоматично, і ци траплялася в когось така сама ситуація, як і в мене?
Питання до знаючих - виконавець сам вносить дані про виплати боржником коштів, чи це відбувається автоматично, і ци траплялася в когось така сама ситуація, як і в мене?