Життя з виконавчим провадженням

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 329

Kateruna🌟🌟🌟

Форумчанин
Дописи
167
Реакції
49
Бали
193
Kateruna🌟🌟🌟 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!
Скажіть ,будь ласка, учасники ,хто має відкриті виконавчі провадження,на великі суми , сплачувати немає можливості,немає доходу ,немає зареєстрованого майна на собі ,які ще важелі впливу застосують виконавці ,для стягнення боргу ,чи можуть робити арешт на нерухомість ,яку купить і оформить на себе чоловік?
І чи буде вважатися,що стягнення виконується,якщо самостійно сплачувати по певній сумі по вп

блок рахунків і все

Я так розумію,що вп не обов'язково сплачувати однією сумою ,якщо люди роками платять,можна скільки матиму можливість, щомісячно?
Можливо ,через рік,два ,плануємо придбати нерухомість,будинок ,але купувати і оформляти на себе буде чоловік , виконавчі я ще точно не сплачу за такий термін,то чоловік це зробить без проблем,не видумає виконавець,що це спільне майно і не зробить арешт на нього,якщо я в цій купівлю фігурувати не буду ,лише приписка буде ?! Дякую

Я так розумію,що вп не обов'язково сплачувати однією сумою ,якщо люди роками платять,можна скільки матиму можливість, щомісячно?
Можливо ,через рік,два ,плануємо придбати нерухомість,будинок ,але купувати і оформляти на себе буде чоловік , виконавчі я ще точно не сплачу за такий термін,то чоловік це зробить без проблем,не видумає виконавець,що це спільне майно і не зробить арешт на нього,якщо я в цій купівлю фігурувати не буду ,лише приписка буде ?! Дякую
Вам ні 1 юрист не скаже як буде, це "ворожіння на кавовій гущі" із-за того що останні років 7 активно міняється законодавство і по фінансовому моніторингу і по колекторській діяльності, всім видам боргів ...

Пам'ятаю, раніше електрику за борги просто відключали половині будинку і все. Зараз: попередження, суди, арешт карток власника, реструктуризація, приватний виконавець...

На ТТ блогер каже, що зараз податкова може дзвонити до ФОПів у яких працівники офіц.на мінімалці і почають "капати на 🧠". По суті - знають що може бути доплата "у конверті", а доказати не можуть. Поки що.

З одного боку ніби більш цивілізовано, з іншого нестабільність, вічні зміни, тому не радила б сильно розраховувати що несплата по ВП не стане на заваді Вашим з чоловіком планам щодо купівлі нерухомості

На ТТ блогер каже, що зараз податкова може дзвонити до ФОПів у яких працівники офіц.на мінімалці і почають "капати на 🧠". По суті - знають що може бути доплата "у конверті", а доказати не можуть. Поки що.
ТикТок - это помойка.
А вот касательно звонков из налоговой - да, есть такое. По многим вопросам активизировались.
Друг закрыл ФОП, там осталась задолженность по ЕСВ около 4к. Звонят, мозг выедают.

А что касается минимальной зарплаты... Так пусть сами доплачивают свыше минимальной, раз такие умные. Далеко не каждый ФОП вообще может платить больше минималки.
Я закрыл свой магазин и ФОП только потому, что понял, ну никак я не вытяну и ни откуда хотя бы 15000 грн на ЗП, а помимо этого ещё налоги и ЕСВ за работника.

Вам ні 1 юрист не скаже як буде, це "ворожіння на кавовій гущі" із-за того що останні років 7 активно міняється законодавство і по фінансовому моніторингу і по колекторській діяльності, всім видам боргів ...

Пам'ятаю, раніше електрику за борги просто відключали половині будинку і все. Зараз: попередження, суди, арешт карток власника, реструктуризація, приватний виконавець...

З одного боку ніби більш цивілізовано, з іншого нестабільність, вічні зміни, тому не радила б сильно розраховувати що несплата по ВП не стане на заваді Вашим з чоловіком планам щодо купівлі нерухомості
Дякую за відповідь

Назад
Угорі