Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
все!Ваші дані можуть бути передані до міграційної служби з метою обмеження пересуванні в межах населеного пункту.0981886636
Коли уже придумають щось нове?За що їм зарплату платять,дармоїди.Ваші дані можуть бути передані до міграційної служби з метою обмеження пересуванні в межах населеного пункту.0981886636
Мне тоже такое пришло на прошлой неделиВаші дані можуть бути передані до міграційної служби з метою обмеження пересуванні в межах населеного пункту.0981886636
Я им сама написала давайте договоримся, тоже тело 4000 грн, перезвонили сказали оплатите 7000 грн и мы остальное спишем, я не согласилась, просрочка 2 месяца, насчитали 10 500Брала в них 4 прийшло заплатіть лиш 8095 остальний борг спишем просрочка 7 місяців
У меня тоже было такое смс!!Ваші дані можуть бути передані до міграційної служби з метою обмеження пересуванні в межах населеного пункту.0981886636
фух, ? рассмешили. это они как-то так представляют!?
Я сейчас на ютубе искал какой бы фильм посмотреть, обратил внимание на "Париж город зомби" не фанат разных фильмоф про зомби, но этот заинтересовал. Пока даже не перематывал.Сидим едим пончики, а фильм кстати счас посмотрю, а то след надоел
Ото дають????іще такого я нечула????Ваші дані можуть бути передані до міграційної служби з метою обмеження пересуванні в межах населеного пункту.0981886636
Так вы уже и так им сполна оплатили,теперь пошли они вонУ меня такая ситуация, живу в Киевской обл, работаю в Киеве, может мне у зе кредита спросить, можно ли мне седня на работу выезжать ?
А у мене приватний виконавець отримав ухвалу суду для примусового проникнення в житло і арешту майна і все це буде з поліцією)) правда, це укрборг від кредитону, але таке враження що черпають з одного котла))У меня тоже было такое смс!!
А сегодня прислали что вызвали эксперта для оценки моего материального состояния,и его услуги буду оплачивать я ?????
?
?
![]()
?????Ваші дані можуть бути передані до міграційної служби з метою обмеження пересуванні в межах населеного пункту.0981886636
Они вообще отбитые, присылают промокод на 80% скидку. Вводишь промокод подтягивает 1.8% в день. При базовой в 2.4%
Тупо расчёт на невнимательность чтоли.