Заяви в МФО без відповіді

• Автор теми Автор теми Janka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Janka

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
30
Бали
2590
Janka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, друзі!)скажіть, будь ласка, що робити в тому випадку, якщо мфчошніки не забирають листи з пошти?З 15 7 шт повернулося назад (причина: вийшов термін зберігання листа на пошті).Я вже по другому колу відправила...хочеться по трохи писати в Нацком, на тих кому вже переплатила...а вони на плотному морозі, на рахунок відповіді, зато дзвонять,як не нормальні...буду дуже вдячна за відповідь)

Напевно чекати. В мене теж деякі не прийняли заяви
А деякі після прийняття моєї заяви через три дні продали борг... І тепер я теж не дуже розумію що далі робити

Привіт, друзі!)скажіть, будь ласка, що робити в тому випадку, якщо мфчошніки не забирають листи з пошти?З 15 7 шт повернулося назад (причина: вийшов термін зберігання листа на пошті).Я вже по другому колу відправила...хочеться по трохи писати в Нацком, на тих кому вже переплатила...а вони на плотному морозі, на рахунок відповіді, зато дзвонять,як не нормальні...буду дуже вдячна за відповідь)
Беріть з них приклад.

Манивео ответили писал и отправил заказным письмом (

Сслоан прийняли заяву, (доставка кур'єром з повідомленням описом все як положено) а чере 4дні після отримання продали фін форс, ті з прихованого номеру наярюють кожні три хвилини мені і родичам і говорить робот. Родичі навіть в блок не можуть поставити так як номеру немає

Сслоан прийняли заяву, (доставка кур'єром з повідомленням описом все як положено) а чере 4дні після отримання продали фін форс, ті з прихованого номеру наярюють кожні три хвилини мені і родичам і говорить робот. Родичі навіть в блок не можуть поставити так як номеру немає
От гімн..ки ??

використайте білий список - щоб дозвонювалися тільки ті, хто у списку

Мені як би всерівно, а сестра на айфоні на невідомі не може блок поставити

Скажіть будь ласка, якщо відповідь від МФО так і не надійшла, які далі мають бути мої дії? Договори в більшості не визнаю, проплат не робила, так що нацкомфін писати не бачу сенсу

люди у меня мало прав на форме я пока что не могу писать сообщения не могу загружать скрины будьте добры пожалуйста мне вышлите заяву которая пишется на МФо в личное сообщение

люди у меня мало прав на форме я пока что не могу писать сообщения не могу загружать скрины будьте добры пожалуйста мне вышлите заяву которая пишется на МФо в личное сообщение
Я думаю, що вже сьогодні ви отримаєте статус "Форумчанин" і зможете самостійно користуватись ресурсами.

А кто может сказать, когда отправляешь заказное письмо в МФО, нудно отправлять на имя директора?

На конверті назва ТОВ, адреса і контактний телефон (не гаряча лінія)

Главное не здавайтесь и заваливайте их письмами дальше! Они будут вынуждены забрать их! Мне знакомый юрист сказал что они не могут не отвечать а потому обязаны забрать!

Одне відправлення в мене коштує 45 грн. Таких, що не забирають листи не 1 і не 2.
Не дуже позавалюєш листами....

Назад
Угорі