заявление в полицию онлайн, чтоб его не отфутболили

• Автор теми Автор теми _victoria_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 665

_victoria_

✩ Premium ✩
Дописи
2815
Реакції
5372
Бали
5735
_victoria_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто писал заявление в полицию онлайн и его не отфутболили? Подскажите как вы это делали.

Кто писал заявление в полицию онлайн и его не отфутболили? Подскажите как вы это делали.
Якщо ви маєте на увазі заяву до кібер поліції, то її не футболять. Я коли написала, то мені зателефонували, уточнили.
І - кібер поліція далі передає справу у звичайну поліцію! А ось тут уже починається все як завжди))) У мене там лежить уже заява, а нову до попередньої приєднали. А слідчого так і не призначили?Дали пораду - ігнорувати максимально всі дзвінки)))

Якщо ви маєте на увазі заяву до кібер поліції, то її не футболять. Я коли написала, то мені зателефонували, уточнили.
І - кібер поліція далі передає справу у звичайну поліцію! А ось тут уже починається все як завжди))) У мене там лежить уже заява, а нову до попередньої приєднали. А слідчого так і не призначили?Дали пораду - ігнорувати максимально всі дзвінки)))
Офигенный совет. А им можно посоветовать выполнять свою работу.
Сегодня обнаружила в почтовом ящике письмо из уголовного розыска. Мне отписались, что мое заявление, которое отправила онлайн, направили по месту жительства. Ждите, дальше сообщим. Пока по двум шаражкам.

Останнє редагування:
Назад
Угорі