Заявление в киберполицию на Георгия Мамедова

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
34492
Реакції
92876
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спустя полгода объявился опять Георгий Мамедов с угрозами жизни и угрозами соседям. В прошлый раз я писал заявление на него в полицию. но это не принесло результатов. На данном этапе написал электронное обращение в киберполицию, может быть хоть это подействует.

Вот что имеем. Текст сообщения был такой:
Навесні 2018 року між мною та мікрофінансовою організацією ССлоун був укладений договір займу. Через первні фінансові проблеми не встиг вчасно повернути борг. З перших днів почали дзвонити коллектори і вимагати сумму, яка значно перевищувала ту, яку мені видали. В жовтні 2018 гоку, а точніше 4.10.2018 року, мені зателефонував невідомий, який представився коллектором на ім*я Георгій Мамєдов. Погрожував фізичною росправою та підпалом автомобіля. Мною була написана заява до поліції за погрози життю і вимагання. Деякий час він не турбував мене і за цей час не повідомили мене щодо просування по справі.
Сьогодні, 19.02.2019 він зателефонував знову, погрожував фізичною росправою і тим, що змусить сусідів на мене тиснути, щоб заставити мене сплатити борг. Я пояснив йому, що ніяких документів в мене не має стосовно кредиту, а в компаніі ССлоун у особистому кабінеті стоїть статус "проданій". Кому - мені не відомо.
Наразі маю записи телефонних розмов з цим чоловіком, які можу предоставити для слідства. Прошу розглянути моє звернення та повідомити мене про рішення за вказаними контактами.

После отправки обращения присвоили номер обращения:
Дякуємо. Ваше звернення зареєстровано за номером 57310

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до статей 5 та 8 Закону України «Про звернення громадян» письмове звернення без зазначення місця проживання, а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає. Не розглядаються повторні звернення одним і тим же органом від одного і того ж громадянина з одного і того ж питання, якщо перше вирішено по суті, а також ті звернення, терміни розгляду яких передбачено статтею 17 цього Закону, та звернення осіб, визнаних судом недієздатними. В разі якщо Ви не вказали дійсні данні відповідно до вказаної норми, рекомендуємо надати звернення повторно. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявнику з відповідними роз’ясненнями не пізніш як через десять днів від дня його надходження, крім випадків, передбачених частиною першою статті 7 цього Закону.

З метою дотримання вимог Закону, рекомендуємо надсилати скан копії звернення на електронну скриньку [email protected] (як приклад: надрукувати або написати власноручно звернення, підписати його і зробити скан- або фото- копію та направити на почтову скриньку). Також таке звернення Ви за бажанням можете завірити електронним підписом.

Вдячні за співпрацю та порозуміння.

Буду надеяться. что все-таки хоть киберполиция отреагирует. Если передадут в полицию, то можно наверное ни на что не рассчитывать.

Спустя полгода объявился опять Георгий Мамедов с угрозами жизни и угрозами соседям. В прошлый раз я писал заявление на него в полицию. но это не принесло результатов. На данном этапе написал электронное обращение в киберполицию, может быть хоть это подействует.

Буду надеяться. что все-таки хоть киберполиция отреагирует. Если передадут в полицию, то можно наверное ни на что не рассчитывать.
надеюсь найдут и прикроют умника на шконку )

надеюсь найдут и прикроют умника на шконку )
Да хотелось бы. Просто я смотрю, что у нас как-то полиция не шевелится по таким делам и заявления улетают в мусорку.
Вот пока это вариант еще попробую Не знаю, даст он положительный результат или нет. Если полиция не реагирует, то может хоть киберполиция отреагирует как-то.

Если не отреагируют киборги, я бы пошла в прокуратуру

На счет обычной полиции, если пишите заявление, нужно обязательно указывать чтобы внесли заявление в ЕРДР, они сами об этом не говорят и потом соответственно никто этим не занимается, а после внесения в ЕРДР, там уже появляются дополнительные рычаги влияния. Тоже писал в полицию, за 2 месяца не дозвонился ни разу ни по одному контактному номеру - тупо не полиция, а х*р знает что, нафиг она такая вообще не нужна, я не понимаю. И жалобы оставлял, все до одного места!

Да посмотрим, отреагируют или нет, а дальше буду пробовать другие варианты.
Прокуратура может не принять заявление.

У меня киборги отреагировали через нед после обращения в эл виде,сами перезвлнили, попросили показать все скрины
Сбросили заявление на имя нач отдела
Иду давать показания на нед

У меня киборги отреагировали через нед после обращения в эл виде,сами перезвлнили, попросили показать все скрины
Сбросили заявление на имя нач отдела
Иду давать показания на нед
Будем надеяться, что и в моем случае так будет. У меня нет скринов, но есть записи разговоров, где он четко угрожает физрасправой, расправой над родственниками и поджегом автомобиля. Только это и могу предоставить.

я сомневаюсь что єто действительно мамедов скорее всего єто какое-нибудь ничтожество прикріваеться чужим именем

Да посмотрим, отреагируют или нет, а дальше буду пробовать другие варианты.
Прокуратура может не принять заявление.
Я думаю, что примут. Но только в том случае, если киборги не почешутся. Как последняя инстанция, типа)

Прошу прощения если не в тему. Кто может помочь посмотреть пришла повестка, ложная или настоящая

Да вот теперь думаю, как потом доказать,ч то это именно он звонил? В конторе же могут сказать что и знать не знают.
Они так и скажут, но собаку отзовут дабы кипишь умять. А вообще мое мнение что все заявы нужно писать или с юристом или после консультации с ним, там куча рычагов чтоб ваша заявка не потерялась и делу дали хоть малейший ход. А так понятно что лягавые такой чепухой не будут заниматься.

Дико извиняюсь, от какой шараги он?

Да вот теперь думаю, как потом доказать,ч то это именно он звонил? В конторе же могут сказать что и знать не знают.

Со звонками конечно тяжелее
Помогут только записи разговора
И тем не менее хотя бы им крови попить
Наше дело правое-лягавым дать след,пусть рыщут

Со звонками конечно тяжелее
Помогут только записи разговора
И тем не менее хотя бы им крови попить
Наше дело правое-лягавым дать след,пусть рыщут
Ну лягавым след давать - дело не правое, но они ж cyku и в живую на контакт не идут, телефонные каратисты.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу