Заява про розповсюдження персональних даних?

• Автор теми Автор теми Nataliiau
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 828

Nataliiau

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
58
Бали
5090
Nataliiau не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні моє фото з паспортом відправили десь сотні людей. І розповсюдили по Фейсбук. Підкажіть, будь ласка, чи це законно? І куди звертатись? Чи хто звертався? Чи був результат? Дякую.

Сьогодні моє фото з паспортом відправили десь сотні людей. І розповсюдили по Фейсбук. Підкажіть, будь ласка, чи це законно? І куди звертатись? Чи хто звертався? Чи був результат? Дякую.
Это не законно, это нарушения закона о распостранении персональных данных.

Скільки просрочка? Яка контора? Яке тіло? Чому ФБ не закрили?

@Nataliiau,Ви б хочаб знаєте хто саме?що за шарага? Я писав результату ще не було.

Є Гроші, 60 днів, тіло 5000, зараз набігло майже 19000. ФБ закрила. В якійсь групі написали. При чому просять допомоги не мені, а моїй мамі.
@Nataliiau,Ви б хочаб знаєте хто саме?що за шарага? Я писав результату ще не було.
Куди писали? Розповсюджувати продовжили?

Є Гроші, 60 днів, тіло 5000, зараз набігло майже 19000. ФБ закрила. В якійсь групі написали. При чому просять допомоги не мені, а моїй мамі.

Куди писали? Розповсюджувати продовжили?
Е гроши так, донимают!!! 4000 тысячи тело хотят 17к за 35 дней. Достали всех, требуют выплатить за меня кредит, ещё и в Вайбере угрозы шлют. Меня чуть с работы не уволили из-за них. Буду писать на них, куда только можно!
P.S.: не могу на сайте найти образцы заяв, может кто подскажет где?

Назад
Угорі