Заява на повернення назаконно утриманих коштів

• Автор теми Автор теми mashulya1903
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 853

mashulya1903

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
5
Бали
2560
mashulya1903 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день! Виграв суд. Повернула колекторська контора мені судовий збір. А як написати звернення на повернення коштів, які колекторська контора встигла зняти. Подала в суд не одразу, і виконавець встиг перевести їм приблизно 10 000 грн. Тепер маючи рішення суду я ж можу повернути стягнуті кошти?У кого є зразок? Якщо можна киньте будь ласка @[email protected]

Добрий день! Виграв суд. Повернула колекторська контора мені судовий збір. А як написати звернення на повернення коштів, які колекторська контора встигла зняти. Подала в суд не одразу, і виконавець встиг перевести їм приблизно 10 000 грн. Тепер маючи рішення суду я ж можу повернути стягнуті кошти?У кого є зразок? Якщо можна киньте будь ласка @[email protected]
Нова позовна заява в суд на повернення цих коштів. По іншому не працює🤷‍♀️

Якщо "приблизно", то я так розумію що в рішенні суду про це не йдеться.
Навряд чи там написано "стягнути приблизно"))
думаю там малось на увазі що є рішення суду по напису, а скільки стягнули людина не знає

думаю там малось на увазі що є рішення суду по напису, а скільки стягнули людина не знає
[POSTS=1000]ну хз... з мене слава богам не стягнули ( не рахуючи гривні з копійками :facepalm::lol: )
Але від людей які це все неоднократно пройшли і я їх добре знаю, не чув щоб "приблизно"...
В рішенні має бути до копійки сума стягнення... я про це[/POSTS]

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]ну було б прикольно повертати гривню з копійками через суд, а з шараги стягнути судовий збір і правничої пару кусків))
про напис в рішенні буде просто що не підлягає виконанню... а скільки стягнули - то треба запит виконавцю, тільки він точно знає суму[/POSTS]

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=1000]Та була мисля раніше познущатись з тими копійками по стягненню, коли знесу... але тепер вже якось поx на них[/POSTS]
[POSTS=1000]Щодо рішення... все ж залежить від позовних вимог.
Якщо в позові просив стягнути кошти які списали - то воно і буде.[/POSTS]

Якщо був позов про оскарження і повернення вирахуваних коштів,потрібно брати довідку в бухгалтерії про точну суму і прикріпляти до позову. Якщо позов без повернення,то вирахувані гроші повертаються окремим позовом . Теж має бути довідка з точною сумою.
А приблизно не може бути в таких випадках. І суми,які вказує виконавець,різняться з тим,що вирахували ,і дуже....

Якщо був позов про оскарження і повернення вирахуваних коштів,потрібно брати довідку в бухгалтерії про точну суму і прикріпляти до позову. Якщо позов без повернення,то вирахувані гроші повертаються окремим позовом . Теж має бути довідка з точною сумою.
А приблизно не може бути в таких випадках. І суми,які вказує виконавець,різняться з тим,що вирахували ,і дуже....
точна сума з бухгалтерії не підходить, бо там не все безпідставно набуті

Винагорода виконавцю і витрати не входять до 20 відс з доходу.
входять і розподіляються, коли сума заходить на рахунок виконавця
подивіться в постанові про стягнення на дохід, там загальна сума більша ніж сума по вд і в неї входять винагорода і витрати

входять і розподіляються, коли сума заходить на рахунок виконавця
подивіться в постанові про стягнення на дохід, там загальна сума більша ніж сума по вд і в неї входять винагорода і витрати
По двом написам в рішенні суду були розрахунки і навіть суд збір повернули пропорційно . А по інших повертали все,що в довідці з бухгалтерії . А те,що присилав виконавець,в рази менше,взагалі не сходилось з моєю довідкою.
Дід, чумодани з Гато у нас серйозні...

По двом написам в рішенні суду були розрахунки і навіть суд збір повернули пропорційно . А по інших повертали все,що в довідці з бухгалтерії . А те,що присилав виконавець,в рази менше,взагалі не сходилось з моєю довідкою.
ви переконались, що сума в постанові на дохід (а саме - в абзаці "звернути стягнення ... бла бла бла... в розмірі 20 % до погашення суми боргу в розмірі [борг + витрати + винагорода]") включає також витрати і винагороду?:)
просто, якщо шарага принципова, то вона лишнє стягнуте з неї може повернути
але раз вас все влаштувало, то так тому і бути : )

Назад
Угорі