Заработок на криптовалютах

• Автор теми Автор теми oksana2016
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

oksana2016

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
39
Бали
33
oksana2016 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем доброго времени суток ))) Я зарабатывала на битке с 2014 года но потом забросила , и очень сейчас об этом жалею !!! В виду обстоятельств с мфо вспомнила про данный вид заработка , с тех пор конечно много чего поменялось , начинаю разбираться потихоньку ,определенная база знаний в данном направление есть . Если есть желающие присоединяйтесь

Зараз якраз час входити знову на біржу. Так як дуже привабливі ціна на біткойн. Я трішки купляю, на Куні+ на Ексмо. Залишаю на довгосрок, чекаю туземунчіка як у грудні 2017.)))

мне интересно)

Зараз якраз час входити знову на біржу. Так як дуже привабливі ціна на біткойн. Я трішки купляю, на Куні+ на Ексмо. Залишаю на довгосрок, чекаю туземунчіка як у грудні 2017.)))
Уже рік як "час входити"... Це сарказм.
Криптовалюта це піраміда, скільки людей погоріло коли купили в грудні біткоін по 18-20 тис. доларів. Скільки людей прогорає на інших криптовалютах.
Це не зароботок, це гра на везіння...
Сам купив в грудні 17го маловідомум на той момент крипту на 10к грн, за 15 днів мав на рахунку в переводі 50к грн, а ще через 10 днів тільки 800 грн, так вони і залишилися там, зараз мабуть грн 100...
Якщо вкладатися, то тільки в топ 10 відомих криптовалют і чи буде прибуток не відомо...
Всетаки час крипти пройшов і ними керують ті у кого великі частини всього обороту, захоче така людина ціна обвалиться, захоче - підніметься.

Всем доброго времени суток ))) Я зарабатывала на битке с 2014 года но потом забросила , и очень сейчас об этом жалею !!! В виду обстоятельств с мфо вспомнила про данный вид заработка , с тех пор конечно много чего поменялось , начинаю разбираться потихоньку ,определенная база знаний в данном направление есть . Если есть желающие присоединяйтесь
Ось якщо б ви придержали біток до 17 року, то мали б надприбуток.
Або якщо б купили коли він вийшов на ринок...

Ну я в грудні 2017 продавав) Ви просто невдало зайшли, на хаях як кажуть. Ще може просадоска буде до 2500-2700 за біток, от тоді буде останній шанс взяти за дешево його.

Ну я в грудні 2017 продавав) Ви просто невдало зайшли, на хаях як кажуть. Ще може просадоска буде до 2500-2700 за біток, от тоді буде останній шанс взяти за дешево його.
Або він обвалиться ще нижче і не підніметься ніколи... я ж говорю - гра на везіння.

Ну так цеж добре хай обавлюється я зможу більше купити біткойнів.
Бажаю вам всього найкращого і заробити багато грошей.
Але звідки така впевненість, що крипта дасть 100%процентів прибуток?
Не треба вводити в оману людей, що вони можуть купити крипти і точно мати прибуток, це все на їх страх і ризик.
Рік ціна падає, так само може ще 1-2-3-4-5 падати. А може через місяць в 10 разів ціна піднятися.
Крипта це не азартні ігри, лотереї... Але це і не депозити в банках (хоч і вони банкротяться).
Крипта це як вкластися в акції чи валюту. Але її не контролюють як долар наприклад.

Я никогда не покупала крипту за личные деньги для долгосрочного хранения считаю это не целесообразно

Работаю на кранах по сбору , немного майнинга , частично на бирже

Бажаю вам всього найкращого і заробити багато грошей.
Але звідки така впевненість, що крипта дасть 100%процентів прибуток?
Не треба вводити в оману людей, що вони можуть купити крипти і точно мати прибуток, це все на їх страх і ризик.
Рік ціна падає, так само може ще 1-2-3-4-5 падати. А може через місяць в 10 разів ціна піднятися.
Крипта це не азартні ігри, лотереї... Але це і не депозити в банках (хоч і вони банкротяться).
Крипта це як вкластися в акції чи валюту. Але її не контролюють як долар наприклад.
Дякую, дудем заробляти. Я доречі і не писав про 100% прибуток. Просто є чуйка що колись вона буде викоритсовуватись як фіатні гроші, і ціна звісно має бути великою так як всього 21 міл. біткойнів на всіх не вистачить.

Я желаю. Как присоединиться?)

Тоже где-то пол года назад зарабатывала,но забросила.А вот сейчас подумываю-может снова начать.Но в страхе поудаляла всё.Могу присоединиться.Не против зарабатывать.

Мне интересно

Криптовалюта це піраміда, скільки людей погоріло коли купили в грудні біткоін по 18-20 тис. доларів. Скільки людей прогорає на інших криптовалютах.
Це не зароботок, це гра на везіння...
Люблю читать старые посты про крипту. Особенно экспертов.)) В день написания поста курс был около 3,500$ сегодня 11500$
Ждём новых экспертных мнений.))

Тему закрываю из-за неактуальности

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі