Заработать в интернете пару тысяч грн. за сутки реально?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Питання не актуальне, союз розпався. Але машини і дачи були.
Класно. В моїх тоді не було. Є зараз. І в мене зп тягне на перший сорт.
Але ж як я тоді з другого сорту потрапив в перший і рабом не став?

Чого ти взяв , що скиглю і біжу ?
Чи маю приїхати в твою країну- ризикувати найцінишим , а потім як відпрацьованний ресурс знову їхати в польшу мити унітази?
І хто тут хитрий жук ?
Мене попросили взагалі не писати вам нічого. Тому закінчуєм тему.
В твою країну?Ска,ти забув звідки ти і де твоя батьківщина?Чи ти в саюзе народився і так і лишився там?..Мля, реально був би тут,то б з задоволенням Тцк натравила...
P.S.Як будеш йти міняти закордонний паспорт,то не забудь про військовий квиток..
P.P.S.Моя порада-відмовся від громадянства,таким як ти не місце тут.

Класно. В моїх тоді не було. Є зараз. І в мене зп тягне на перший сорт.
Але ж як я тоді з другого сорту потрапив в перший і рабом не став?
67% за межею бідності- світові дані стосовно країни.
Якщо твоя зарплата позволяє, то ти один із щасливчиків в країні, кому надана можливість створити нормальну сім'ю з дітьми. Вітаю.

Якщо твоя зарплата позволяє, то ти один із щасливчиків в країні, кому надана можливість створити нормальну сім'ю з дітьми. Вітаю.
Заздрість погане почуття. Не зміг сам влаштувати своє життя, то не гони на країну і суспільство!

Заздрість погане почуття. Не зміг сам влаштувати своє життя, то не гони на країну і суспільство!
Це не заздрість, а факти. Поняття влаштування достойного життя не завжди залежить від людини. Суспільство в країні найкраще у світі, але воно зменшується з 2000 років. Нація зникає під впливом економічних чинників. Хто відповідає і кому це вигідно?

А те кто не имеет зарплату в 45 тыс, создать нормальную семью не могут?) Что за бред ты пишешь. Реально, это уже просто читать не возможно. Семью создают, когда есть любовь и взаимопонимание.
А деньги это наживное, сегодня у тебя есть работа с зарплатой в 45 тыс, а завтра нету. А если нет любви, то будь у тебя зарплата и в 100 тыс, то такая семья долго существовать не будет.

Чого ти взяв , що скиглю і біжу ?
Ти сам це пишеш.
Чи маю приїхати в твою країну- ризикувати найцінишим , а потім як відпрацьованний ресурс знову їхати в польшу мити унітази?

І хто тут хитрий жук ?

Мене попросили взагалі не писати вам нічого. Тому закінчуєм тему.
Тебе ще просити треба?)
Я не прошу а кажу : будеш провокаторством займатись - слідуючий твій політ в одіночку буде назавжди.

Це не заздрість, а факти. Поняття влаштування достойного життя не завжди залежить від людини. Суспільство в країні найкраще у світі, але воно зменшується з 2000 років. Нація зникає під впливом економічних чинників. Хто відповідає і кому це вигідно?
Саме вона. І ще страх. Перед самим собою в першу чергу.

Народ, будь ласка по темі. Хорош реагувати на провокаторство.

Ти сам це пишеш.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Тебе ще просити треба?)
Я не прошу а кажу : будеш провокаторством займатись - слідуючий твій політ в одіночку буде назавжди.
Так у зрозумів, що про економічні термінології тут не варто застосовувати. Сорти і все таке - не для цього форуму.
P.S . Тема засрана. Краще закрити ії.

А где можно до завтра пару сотень заработать, срочно надо.

А мені під час війни навпаки пропонували декілька раз вакансії з зп 25-28тис, але змушений сидіти на нинішній роботі з 15к зп з-за того, що тут є бронь. Звісно, це не те щоб геть мізер, на прожиття і викарабкування з мфо хватає. Та й медстраховка дозволяє фіксити різні трабли зі здоров*ям. Але на що от конкретно не хватає, так це на облаштовування свого особистого життя.
Разве с з.п. 15 тыс. бронируют? Вреде бы для того, чтобы быть забронированным, должна быть з.п. минимум 34к.

от же ш і сюди лізуть сцуки, в соцмережах їх як гiвна, задовбали, то ще й тут

Damik88 ,і скіко буде коштувати твоє навчання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу